Adam kazandı partisi genel başkanına ait olduğu öne sürülen ses kaydı ve çeşitli iddialar ortaya atıldı. 'Bu C.Başkanlığı sistemi çok doğru bir şey oldu'

9847 izlenme 12 Nisan 2023
Reklamlar
Sosyal medyada adam kazandı partisi genel başkanına ait olduğu öne sürülen ses kaydı ve çeşitli iddialar ortaya atıldı. 'Bu C.Başkanlığı sistemi çok doğru bir şey oldu'

İddiayı ortaya atan S. Peker'le ilgisi olmayan ve taklit eden bir sayfa. 
Yazdıklarında da Sedat Peker'in bazı klasik sözlerini taklit eden sosyal medya hesabının iddialarından bazıları şöyle:

 Ocak 2012'de, siyaset kulisi bu haberle çalkalandı; Ankara 6. Sulh Hukuk Mahkemesi, CHP'li 2 kişinin, Ankara il kongresinin olağanüstü toplanarak 3 kayyum atanması talebiyle açtığı davayı reddetti. Bu davayı açanlardan biri Yavuz Kayhan Yüreğir. Birazdan kim olduğuna bakacağız

Yüreğir daha sonra, avukatı Orhan Fahri Başçavuşoğlu aracılıyla 6 Şubat Pazartesi günü, CHP’nin 26 Şubat’ta yapılacak 16. Olağanüstü Kurultayı’nın “ihtiyati tedbir kararıyla durdurulması” talebiyle, Ankara 15. Asliye Mahkemesi’ne başvurdu. Şimdilik buraya bir virgül koyalım.

29 Ocak 2021'de ise Chp’den önemli 3 isim istifa ediyordu. Bu isimlerden biri adından çokça söz ettiren Ergenekon ve Balyoz sürecinin önemli isimlerinden AKP Milletvekili Teğmen Mehmet Ali Çelebi.

 Teğmen Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel ile birlikte CHP'den istifa etti.
2012 yılında CHP’ye kayyum atanması için dava açan kişiyi hatırladınız mı?

Yüreğir ve Çelebi ile birlikte istifa eden Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel, Memleket Partisinin hem kurucu üyeleri hem de bugün Parti MYK üyeleri olarak görev yapmakta. Bu üç isimle ilgili düğmeye 2012'de basılmış. 10 yıllık, belki daha uzun zamana dayanan bir plan yapılmış.

Zaten uluslararası yapıların planları hiçbir zaman kısa vadeli 3-5 senelik planlar olmaz.

Fakat 2018 seçimlerinden önceki tavrı ile benim de evden izlediğim seçim gecesi gösterdiği tavır ve izlediğim ama asla tasvip etmediğim video değerlendirildiğinde, en iyi tahminle bu yapının kontrolünde olduğu sonucu çıkıyor.
Vallahi ben çıkartmıyorum yaşananlar onu gösteriyor

Yoksa Ak Partiyi devirmek istiyorum diye yola çıkan bir kişi neden Ak Partinin karşısındaki en büyük yapının içinde olmak yerine karşısında dursun ki?

Bana Muharrem İnce’yi savunan genç kardeşlerim. Ben yanılmayı çok isterdim fakat Cumhurbaşkanlığı sistemini öven Muharrem İnce’nin bu sistemi getiren Tayyip Erdoğan’a karşı seçim kazanmak istediğini hiçbir zaman düşünmedim. Kendisi bir operasyonun parçasıdır.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu'na söyledim Genel Başkanlığı bana bırak Akp'nin Dışişleri Bakanından Skandal Sözler 'Turistin görebileceği herkesi aşılayacağız' Provokatör akit'in askerlere hakaret eden personeli sopalarla dayak yediğini iddia etti. Meral Akşener, Muharrem İnce'ye destek konusunu ve ilk 100 günde neler yapacağını anlattı