Ahlaksızlıkta Son Nokta: 'Tayyip ağabeyin ayakkabısını yalamamız lazım'

2497 izlenme 26 Ocak 2023
Reklamlar
akp'li vekil Yediyıldız: Tayyip ağabeyin ayakkabısını yalamamız lazım akp'li Şenel Yediyıldız'ın katıldığı bir televizyon programında, "Daha ne olacak, biz Tayyip ağabeye ihaneti bırak, sırtımızda taşımamız lazım. Yani ayakkabısını elimizle yalamamız lazım" dedi.
1990-2014 yılları arasında İstanbul Bezmiâlem Vakıf Gureba Hastanesinde çalışırken de bu süreçte başhekim yardımcılığı ve başhekimlik görevlerinde bulundu ve  2018 genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Ordu milletvekili olarak seçildi.  


Şenel Yediyıldız 2018 yılında TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı olurken, görevini 2020 yılında Prof.Dr.Recep Akdağ'a devretti.   

Dikkat çeken bir detay; Şenel Yediyıldız'ın Nisan 2022'de dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığı'na sunulmuştu çünkü Yediyıldız'ın başhekimlik yaptığı dönemdeki bir ihale nedeniyle ifadesinin alınması istenmişti ve bu sebepten fezleke TBMM'ye sunulmuştu.  

Şenel Yediyıldız geçtiğimizi yıllarda yaptığı açıklamalar ile de ülke gündemine oturmuş bir isim olup, akılda kalan bazıları şöyledir;  'Bunlar sopalık'  2018 yılında TRT’de katıldığı bir programda  Sağlık Bakanlığı'nın acil olmayan durumlar dışında ameliyat yapılmaması konusunda yayınlanan genelge hatırlatılan Yediyıldız  "başhekimler için 'bir takım aklı evveller' ve 'bunlar sopalık' ifadelerini kullanmıştı. 


 'Vatandaş zamlardan çok da şikayetçi değil'  2021 yılında katıldığı bir programda döviz kurlarının yükselmesinin "dış güçler" tarafından yapıldığını  “Cumartesi günü Fatsa’da beş tane kahve gezdim. Hiçbir kahvede, ‘Neden bu kadar zam geliyor?’ demediler. Zamdan kimse memnun olmaz ama çok da şikayetçi değiller. Konuştuk, bayağı sohbet ettik. Görülüyor ki vatandaşlar da bir şeyleri biliyor, farkında” ifadeleri ile anlatmıştı.  Erdoğan'ı 'peygamber' yerine koyan isimdi  


Yediyıldız 2021 yılında katıldığı bir nikahta mikrofonu eline alıp yaptığı konuşmada "Sayın cumhurbaşkanımızın sünnetini yerine getirmeden de defteri vermek istemiyorum" demişti. 


  '2023 seçimleri "kılınmayan namazdan, tutulmayan oruçtan, gidilmeyen hacdan daha önemli ' de demişti....  

Yine 2021 yılında yaptığı bir açıklamada, 2023 seçimleri ile ilgili “Biz Elhamdülillah Müslümanız. Bugün geldik, yarın gideceğiz. Gittiğimizde de yaptıklarımızın hesabını vereceğiz. Zannetmeyin ki ben verdiğim oyun hesabını vermeyeceğim. Samimiyetle söylüyorum daha fazla vereceksiniz. 

Kılmadığınız namazdan, tutmadığınız oruçtan, gitmediğimiz hacdan daha fazla vereceksiniz” demişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul valisine gönderme Akepe'li Bursa belediyesinin otobüsünde büyük ahlaksızlık +18 Şiir yazdığı için ötekileştirilen muhtar adayının videosu gündem oldu. Kendisini Ülkücü Olarak Tanımlayan Bazı Şahıslar, Her Fırsatta Terör Estiriyor