Akepe genel başkanı, Fatih Portakal'ı hedef gösterdi

2019 izlenme 16 Aralık 2018
Reklamlar
Tayyip erdoğan gazeteci fatih portakal'ı resmen tehdit etti.

“Edep fukarasının bir tanesi çıkmış sokağa davet ediyor, ahlaksıza bak, yargı gereken cevabı verecektir” diyen Erdoğan, “Sen en yapıyorsun, burası Paris mi? Gezi olaylarında zaten herkes dersini aldı. 15 Temmuz’da herkes dersini aldı. Bunun bedelini ağır öderler” ifadelerini kullandı.

Fransa’daki “Sarı Yelekliler” eylemlerini ve Erdoğan’ın eylemlere ilişkin değerlendirmesini yorumlayan FOX TV Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal, şunları kaydetmişti:

Hadi bakalım barışçıl bir eylemle zamları, doğal gaz zamlarını protesto edelim. Hadi bakalım, yapalım. Yapabilecek miyiz? Kaç kişi çıkacak korkudan endişeden sokağa? Kaç kişi çıkar sokağa Allah aşkına söyler misiniz? Bireysel ve toplumsal muhalefeti baskı altına almaya ve yıldırmaya çalışıyorlar. En doğal hak ama uygulanamıyor. Fransa olmuş, Türkiye olmuş çok da fark etmiyor açıkçası.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul Marmaray'da vatandaşlardan Onlara tepki "Bu kardeşiniz iktidarda olduğu sürece faiz yükselemez." demişti. Faiz %50 oldu Akepe grup başkan vekilinin çay simit hesabı beyin yaktı Eski müridi Adnan Oktar'ı anlatıyor: 'TDK da bulunan sapık açıklamasının silinip yerine Adnan'ın yazılması lazım'