Akepe'li Antalya belediye başkan eşinin ses kaydı sosyal medyaya düştü

35663 izlenme 29 Mart 2019
Reklamlar
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel’e ait olduğu öne sürülen ses kaydı sosyal medyada hızla yayılıyor.

Ses kaydında Türel’in, otobüs kartlarını dağıttığı belediye çalışanlarına, CHP’li gibi davranmalarını söyleyerek  “Senaryoyu kuruyorum, PKK’lılar CHP’lilerin listesinde. Ben bugüne kadar hep CHP’ye oy verdim. Şimdi sandığa gitmeyeceğim! deyin” dediği konuşmalar yer alıyor.

Ses kaydının whatsapp gruplarında dolaştığı ve otobüslerde bu karalama kampanyasını yürütecek belediye çalışanlarından oluşan gruplar kurulduğu söyleniyor.

Ses kaydının Ebru Türel’e ait olduğunu kanıtlamak için, kendisinin dedikoduyu hiç sevmediğini söylediği röportajının bir kısmını videonun sonuna eklenmiş.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ali Babacan: Sadece bu yıl(2022) Ödeyecekleri Faiz ve Kur farkıyla 1.000.000 konut yapılabilirdi Önceki gün yangın çıkan tarihi hastaneye, tayyip'in talimatıyla müdahale edildiğini ileri sürünce tepki yağdı Tacizci öğretmen şeriat mahkemesinde yargılanmak istedi Tartışılan SADAT güvenlik zirvesinde boy göstermişti