Akp algı operasyon merkezi canlı yayını izleyip sürekli mesaj atarak sunucu aracılığıyla programı sabote etmek isteyince Ekrem İmamoğlu'ndan tepki gecikmedi.

836 izlenme 11 Ocak 2024
Reklamlar
Akp algı operasyon merkezi canlı yayını izleyip sürekli mesaj atarak sunucu aracılığıyla programı sabote etmek isteyince Ekrem İmamoğlu'ndan tepki gecikmedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, SÖZCÜ TV'de  soruları yanıtladı.   
Programın sonlarına doğru Ekrem İmamoğlu, Ilgaz'ın, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un yayına katılmak istediğini ancak kendisini başka bir programda söz hakkı verebilecekleri şeklindeki anonsuna ve Bulut'a tepki gösterdi.      

İmamoğlu hükümetin İstanbul'daki sosyal konut ve kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirirken, "Deprem kapıda, acele etmemiz lazım. 30'un üstünde dosyamız var. 50 bin konut kampanyası yapılıyor. Bu kampanyanın bir noktası da Tuzla. Tuzla'da ilana çıkılıyor. 2+1 dairenin fiyatı 195 bin TL aradan 5 sene geçti. Dairenin fiyatı 2.685.000 oldu. 180 ay taksitle verilecek toplamda ödenecek rakam 34.000.000 lira. Bir başka vaat. Yine ilk evim ilk iş yerim kampanyası iktidarın kampanyası. Kampanya tarihinde daire bedeli 850 bin 240 ay vadeli. 240 ay sonunda bu dairenin fiyatı 52.000.000 lira. Sosyal konut için 80 bin TL maaş lazım" demişti.

Programın moderatörü , TOKİ Başkanının yayına bağlanmak istediğini belirterek, "TOKİ Başkanı Sayın Ömer Bulut yayına katılmak istedi. Fakat bu yayında değil ama Sözcü TV'nin kapısı ona her zaman açık. Az önce Deniz Zeyrek ve İsmail Saymaz'a mesajlarını iletti. Sayın İmamoğlu'nun bu yayında soruları vardı. Eğer kendisi gelir bir yayınımıza katılırsan çok da memnun oluruz. Hem Sayın İmamoğlu'nun eleştirerek gündeme getirdiği sorular hem de TOKİ'yle ilgili soruları ve deprem gerçekleriyle ilgili sorunları konuşuruz" ifadelerini kullandı.  Bunun üzerine İmamoğlu, "Senem hanım kusura bakmayın. TOKİ Başkanı sizin için neyi ifade ediyor bilmiyorum ama, bir gün isterse KİPTAŞ Genel Müdürüyle oturur konuşur. İkidir tekrar ediyorsunuz. Yarın bir gün İstanbul Belediye Başkanı ya da İstanbul Belediye Başkan Adayı'yla konuşacak kişi o değildir. Sizin üzerinizden prim yapmaya gayret ediyor. İşine baksın. Yarın bir yerde cevabını verir. İşini görsün, işine baksın. Bence yanlış bir anons yaptınız onu da söyleyeyim" dedi.     

İmamoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Burada bir bakan oturabilir Başbakan oturabilir. KİPTAŞ'ın Genel Müdür onu arayıp bir şey derse anons eder misiniz? Etmezsiniz. Doğru bir yayıncılık politikası değil. Ben eleştirimi yapıyorum. O zaman bir sürü insan daha yazabilir yani. Benim muhatabım TOKİ değil. İkidir açıklama yapıyorsunuz. Ben İstanbul Belediye Başkanı'yım. Ben kendisini tanımam. Programdan sonra ararsınız Senem Hanım. Teşekkür ediyorum."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güzel görüntüler: Beşiktaş ve Antalyaspor Taraftarları Hükümeti İstifaya Davet Edip, Sahaya Oyuncaklar attı 'Güzel günler göreceğiz Çocuklar' CHP İstanbul İl Başkan Adayı Cemal Canpolat: "Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırmak, Mustafa Kemal'e saldırmaktır." Karamollaoğlu, Neden Cumhur ittifakına katılmadınız sorusuna cevap verdi 'O vebale ortak olamazdık' Vatandaşlar Aylarca Randevu Alamazken, Yurt Dışından Hasta getirerek Şov Yapıyorlar.