All News
21 Kasım 2022 ( 9574 izlenme )
Reklamlar

Akp Genel Başkan Yardımcısının Skandal Ötesi Paylaşımı Tepki Çekmişti


Akp'nin ARGE ve Eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, 
Ümit Özdağ'ın Suriyeliler ile ilgili paylaşımına skandal bir cevap verdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir anket yayınlayan Ümit Özdağ , ''Türkiye'de kayıtlı ve kayıtsız toplam 5.3 Milyon Suriyeli var. Türk milletine soruyorum; 5.3 Milyon Suriyeli için ne yapılmasını istiyorsunuz?'' diye sordu.

Ankete oy verenlerin yaklaşık yüzde 80'i Suriyelilerin ülkelerine gönderilmesini yüzde 20'si ise vatandaşlık verilmesini istedi. %20 oy veren kitlenin akp trollerince yapıldığı bir sosyal medya kullanıcısı tarafından ortaya çıkarılmıştı.
 
TÜRKLERE ''ORTA ASYA'YA DÖNÜN'' ÇAĞRISI

Ümit Özdağ'ın anketini alıntılayan akp'nin Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen , ''Suriye’den gelenlere sordum. Diyorlar ki: ‘İlk olarak bizden önce gelenler geldikleri yere gitseler, biz de yol yordam öğrensek, sonra biz gitsek.’ ifadelerini içeren paylaşımda bulundu.''
Şen'in paylaşımı sosyal medyada büyük tepki çekti.
Kullanıcılar Mustafa Şen'e cevap olarak, ''Biz buraya savaşarak geldik mülteci olarak gelmedik.'' gibi bir çok cevap verdi.
İşte o cevaplardan bazıları ⬇

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir ittifak daha kuruluyor. Eylül Sonunda Açıklanacak Somali C.Başkanının katil oğluna ödül gibi ceza verdiler Aytun Çıray, O günü tüm detaylarıyla anlattı: 'Dönemin tarihini yazacak olanlara doğru bilgiler ulaşsın istedim.' Askere sokağa çıkma izni veren yasayı 15 Temmuz'dan iki gün önce imzalamış