Akp genel başkanı: 'İftar yemeğine 3 bin kişi katılmış, böyle bir katılım varsa Tekirdağ'ı CHP zihniyetinden kurtaracağız'

451 izlenme 23 Mart 2024
Reklamlar
Tekirdağ’da partisinin iftarına telefonla bağlanan tayyip, “Tekirdağ’ı artık bu CHP zihniyetinden kurtaralım” dedi.

“İnşallah, Şarköy’de belediyeyi alıyor muyuz? Buna hazır mıyız? Bu vesile ile Tekirdağ’ı da alıyor muyuz? Çünkü bu müjdeyi ben sizin bu havanızda görüyorum. Bakanımız, ‘Şu anda iftarda 3 bin kişi var’ dedi. Böyle bir katılım olduğuna göre inşallah 31 Mart akşamı da bu müjdeyi alacağız.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

akp'li vatandaşın sözlerine çevredekilerden tepki: 'Yapmayın bu kadar gözünüzü kapatmayın' F Altaylı'dan sapığa adeta yaylım ateş ''Boğazında takılmazsa, k.*ında takılsın'' Erdoğan'ı övmek istedi alay konusu oldu Düzce'de Ekrem İmamoğlu'nun yanına çoluk çocuk göndererek provokasyon yaptırmak istediler.