Akp'li belediyede, yıkılması gereken yeri yıkmamak için ahlaksız teklif

579 izlenme 02 Şubat 2024
Reklamlar
akp'li Antalya Aksu Belediyesi'nde yapı kontrol müdürünün, işyerinin ruhsatı için belediyeye giden yabancı uyruklu bir kadına ahlaksız teklifte bulunduğu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.  

İddiaya göre binanın yıkımına dair görüşmek için Aksu Belediyesi’ne giden kadın,Yapı Kontrol Müdürü ile görüşmek istedi. Kadını odasına davet eden şahıs, önce kadına yıkımın gerçekleşmemesi için 150 bin TL ödemesi gerektiğini söyleyerek ahlaksız tekliflerde bulundu.  

Sosyal medyada yer alan görüntülerde kadına “Ben seni istiyorum. Bir kez olmaz 4 kez olsun” dediği duyuluyor. Cep telefonu kamerası ile kayıt altına alınan görüntüde, kadının “Siz para değil, başka şey istiyorsunuz” dediği de görülüyor. Avcı ise kadının dediklerini onaylayarak, tekliflerini sürdürüyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Abdullah Gül: "Yarın 30 Ağustos ve hasta değilim" İşi baştan bitirmek için sandık kurullarına hakim olmalıyız videosuna nasıl ulaşıldı ? Peşkeş Çekilen Elk. Şirketleri Zarar Etmesin Diye Kaçağı 82 Milyona Fatura etmeye devam edecekler Esenyurt'ta Kocasını okey masasında başka bir kadınla otururken yakalayınca ortalığı birbirine katan kadın sosyal medyada gündem oldu