All News
01 Mayıs 2023 ( 165 izlenme )
Reklamlar

Akp'li şahıs: "Bizim Hüdapar ile ittifakımız yok. Hüdapar, Erdoğan’ı destekleme kararı aldı."

Hüdapar’ın akp’yi destekleyeceğini açıklamasının ardından parti içinde yaşanan gerilim, özellikle kadınların yaşadığı rahatsızlık AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın savunmaya geçmesine neden oldu. AKP listelerinde 4 HÜDA PAR'lı isim aday gösterilirken, Turan "Bizim HÜDA PAR ile ittifakımız yok." savunmasında bulundu.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, NTV’de HÜDA PAR'la ilgili soruya yanıt verdi. Turan, "HÜDA PAR ayrı bir parti. Biz bir ittifak yaptık, Cumhur İttifakı. İttifakı biz Sayın Erdoğan, Bahçeli, Destici ve Erbakan ile yaptık. Bizim HÜDA PAR ile ittifakımız yok. HÜDA PAR, Erdoğan’ı destekleme kararı aldı.” ifadelerini kullandı.

SEÇİME AKP LİSTELERİNDEN GİRECEKLER
Terör örgütü Hizbullah’la organik bağı olduğu iddiasıyla eleştirilen HÜDA PAR’lı isimler, seçime AKP listelerinden girecek.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, AKP İstanbul 3. Bölge 4. sıra milletvekili adayı,
HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, AKP Antep 6. sıra milletvekili adayı,
HÜDA PAR Parti Sözcüsü Serkan Ramanlı, AKP Batman 2. sıra milletvekili adayı,
HÜDA PAR GİK Üyesi Faruk Dinç, AKP Mersin 4. sıra milletvekili adayı olarak gösterildi. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İBB’ye terörist çalıştırıyor iftirası atmıştı: avukatı, elinde bir belge olmadığı ve söylemlerinin siyaset yapma özgürlüğü çerçevesinde olduğunu beyan etti. Muharrem İnce: Ev sahibi biziz, kiracı 'Ben evi tahliye etmeyeceğim' diyor Akit yazarı: Sadece 'Reis'e değil, Akar ve Güler'e de 'gazi' unvanı verilmeli AKP'li hukuk müşavirinden iğrenç fotoşop: Terbiyesizliğin bu kadarına pes artık