Akp'nin Büyük bir Skandalı Daha Ortaya çıktı

2011 izlenme 24 Nisan 2022
Reklamlar
Ünlü sosyal medya fenomeni Jahrein ortaya çıkardı.

Paylaştığı 4 ayrı video ile akp'nin yeni skandalını ortaya çıkarıp uyarılarda bulundu.

Her twitinde ayrı ayrı paylaştığı 4 video birleştirilerek numaralandırılmıştır, yazdığı her maddeyİ video numarasıyla izleyebilirsiniz.

İŞTE O TWİTLER

1) Yeni karakter açıldı. Yeni flood şart oldu. Karşınızda AKP Arap kollarından sorumlu olduğunu düşündüğüm Suriyeli birey: Hasan Al-Shehabi!

2) Kendisi AKP şehir ve ilçe binalarında takılıyor. Özel plakalı, özel şoförlü, şifreli kasalı, muhteşem bir Vito tahsis edilmiş. 
Ama başka arabaları da var. Arabayı çok beğenirse lütfedip direksiyona geçiyor. Senin arabanın modeli ne Turko? 😚


3) muhalefet liderlerinin Suriyelilerle ilgili konuşmalarına altyazı ekleyip yorumlarda ve telkinlerde bulunuyor. 200 bin oy var sonuçta resmi rakamlara göre. Yönetilmesi lazım.


4) son olarak yeni arabasını paylaşıyorum ve tekrarlıyorum: sandık güvenliği için parmak boyası şart. Bu ne idiğü belirsiz 10 milyon tipe ne kadar oy kullandırtacakları belli değil…

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muharrem İnce'ye iftira atan şahıs bakın Atatürk ile nasıl dalga geçmeye çalışıyor .. Mustafa Sarıgül'den O şahsa: Dün Anıtkabir'e kimlerin gittiğini hangi belediyelerin nasıl arabalar gönderdiğini çok iyi biliyoruz. Ekrem İmamoğlu, Sürekli Yalan ve İftiralarla Kendisini Hedef Alan Şahsa Cevap verdi: '3-5 ayı kaldı hala. .' Tayyip'e Büyük Şok. Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Ekrem İmamoğlu Çatı Aday Olursa. .