Bağcılar'da Tekstil Firmasının Önünde Çıkan park etme kavgasında Suriyelinin silahla vurduğu bir vatandaş hayatını kaybetti.

641 izlenme 04 Nisan 2023
Reklamlar
İstanbul Bağcılar'da tekstil şirketleri çalışanları arasında çıkan kavgada Canan Çimen, silahla vurularak öldürüldü. Beyzbol sopalarının da kullanıldığı kavgayla ilgili silah kullanan Bişar El Mısri'nin de bulunduğu altı kişi gözaltına alındı.

Bağcılar Bağlar Mahallesi'nde 1 Nisan Cumartesi meydana gelen olayda, Suriyeli Bişar El Mısri ve Canan Çimen, komşu olan iki ayrı tekstil şirketiyle çalışıyordu.

Saat 10.40 sıralarında Çimen ve çalışma arkadaşları nakliye yapacakları sırada işyeri önüne komşu tekstil firmasının çalışanları araç park etti.

Bunun üzerine iki tekstil şirketi çalışanları arasında tartışma başladı. Tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Silah, beyzbol sopaları ve demir şişlerin de kullanıldığı kavga sırasında bir kişi tabancayla ateş etti.

Kurşunun isabet ettiği Çimen, kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalede Çimen'in hayatını kaybettiğini belirlendi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu: Ysk ve Anadolu ajansını ahlaklı olmaya davet ediyorum Ayşen Gruda 74 yaşında hayatını kaybetti! Yandaş kanaldaki programa Damga Vuran Soru ve Yanıt Tayyip'i taklit etmesiyle meşhur gençten yine çok ince bir video.