All News
02 Aralık 2022 ( 952 izlenme )
Reklamlar

Bahçeli'nin FETÖ ile ilgili iddiası sonrası o marketin Üst Düzey Yöneticisinden Cevap geldi: Bu ülkenin güzel insanları yalanlarınıza hiçbir şekilde itibar etmedi.

Bahçeli'nin FETÖ ile ilgili iddiası sonrası BİM Üst Düzey Yöneticisinden Cevap geldi: Bu ülkenin güzel insanları yalanlarınıza hiçbir şekilde itibar etmedi.

BİM Yönetim Kurulu Üyesi Galip Aykaç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Fiyatlarını sürekli artıran zincir marketler ile FETÖ arasındaki bağlantının araştırılması gerektiğini düşünüyorum" sözlerine yanıt verdi. 

BİM'in Üst DüzeyYöneticisi Aykaç, "FETÖ örgütü ile bizi tehdit eden parti liderlerine söylemek gerekirse. Bu ülkenin güzel insanları sizin yalanlarınıza hiçbir şekilde saygı duymadı.” dedi.

Partisinin Meclis grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, suçun marketlerdeki günlük fiyat artışlarında yattığını belirterek, "Sürekli fiyat yükselten zincir mağazalar arasındaki bağlantıların incelenmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

"BU ÜLKENİN GÜZEL İNSANLARI SİZİN YALANLARINIZA HİÇBİR ŞEKİLDE SAYGI DUYMADI"
Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı ve BİM Yönetim Kurulu Üyesi Galip Aykaç, Devlet Bahçeli'nin Bloomberg HT'ye yaptığı açıklamalara dikkat çekici bir yanıt verdi. BİM Üst Yöneticisi Aykaç, “Bizi FETÖ örgütüyle tehdit eden parti liderlerine söyleyeceklerimiz var. Bu ülkenin güzel insanları sizin yalanlarınıza hiçbir şekilde saygı duymadı.”

"ALGI OPERASYONUNUZUN VATANDAŞDA KARŞILIĞI HİÇ OLMADI"
Aykaç yaptığı konuşmasında özellikle maliyet enflasyonuna dikkat çekerek, "Organize perakendede kar edenlerin en yükseğinin ettiği kar yüzde 4'tür. Onu tamamını da verseniz enflasyon aşağı gelmez. Bunu bile bile 1'alıp 3'e satıyorlar, 4'e satıyorlar diyecek kadar alçalan gazetecilere, oda başkanlarına diyorum ki, bu algı operasyonunuzun vatandaşta karşılığı yoktur" 

"TEDARİK ZİNCİRİNİN SON HALKASIYIZ"
Sözlerine şöyle devam eden Galip Aykaç "Unutulmaması gereken bir nokta biz perakendecilerin tedarik zincirindeki en son nokta olmamızdır. Fiyatların hareketlerinden daha önemli bir konu da gıda arzlarında yaşanan daralmadır. Piyasa ekonomisinin temel kuralı fiyatların arz talep ilişkisine göre belirlenmesidir. Bu denge ne kadar güvenilir olursa doğal olarak tüketiciye yansıyan fiyatlar da istikrarlı biçimde, makul ve kabul edilebilir bir seviyede kalabilecektir." dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhuriyet tarihiyle alay ederek abdülhamid ile erdoğan arasındaki zamana duraklama devri dedi Akepe sözcüsü: Erken seçim yok demiştiniz diyorlar tabiki demeyiz Baklavacı magandalar hakkında karar verildi Sedat Peker Bazılarına Ayar Vermeye Devam ediyor