Bilecik'te tayyip ve Beraberindekilerin Namaz Kılması İçin Camide Ön saflar Rezerve Edilmiş

502 izlenme 31 Ocak 2023
Reklamlar
 Bilecik'te tayyip ve Beraberindekilerin Namaz Kılması İçin Camide Ön saflar Rezerve Edilmiş

tayyip ve yanındaki heyet için caminin ön saflarında geniş bir alan ayrıldığı görüldü. Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntüler gündem oldu.

SOSYAL MEDYADAKİ TEPKİLERDEN BAZILARI

Peygamber Efendimiz bile yeri geldiğinde arka saflarda namaz kılmıştır. 
*
Fakirsen her yerde fakirsin .banka da bile ticariler senden önce işini bitirir. Cami de makam sahiplerine yer ayrılır. En önde fakire dokunmadan şovunu eda eder . Sen ülkede demokrasi olduğunu sanırsın. Gelişmemiş bir ülke olduğun için, çoğunluk anayasal bir sorun haline gelir .
*
Camii de namaz kılan, Müslüman kardeşlerinden bile korunmak istemiş 
*
Hani sonradan geldiniz ya camiye normalde önden geriye doğru sıralanır. Sonradan gelen arka safta kalır. Ön 2-3 safı boş bıraktırmışsınız. Gelip en ön safa geçiyorsunuz. Allah nezdinde üstünlük takvadadır. Bulunduğun konumda değildir.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Samsunda eşini hastaneye götüren vatandaşa önce ceza kesen polis sonra yumruklayıp burnunu kırdı Tayyip'in 200 liracık dediği köprü daha ilk günlerden halkın sırtına kambur olmaya başladı İBB'nin Chp'li meclis üyesi açıklamıştı: 7.5 şiddetinde bir deprem olduğu Takdirde Nasıl Bir Tablo Yaşanacak? Deniz gezmiş ve arkadaşları ile Abdullah Gül ve diğerlerinin hikayesi