All News
15 Ağustos 2022 ( 160 izlenme )
Reklamlar

Binali Yıldırım evinin mutfağında aşure yaptı, ortaya renkli görüntüler çıktı.

Binali Yıldırım evinin mutfağında aşure yaptı, ortaya renkli görüntüler çıktı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, Muharrem ayı münasebetiyle evinde aşure yaptı. Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım mutfaklarında aşure hazırlarken çekilen fotoğraflar sosyal medyada çok sayıda beğeni aldı.

Muharrem'in gelmesiyle Aşure kazanları kaynamaya başladı. Aşure'nin yapımcılarından biri de AKP partisinin eski başbakanlarından ve genel başkan yardımcılarından Binali Yıldırım'dı. Yıldırım eşi Semiha Yıldırım ile evinin mutfağında aşure yaptı.

RENKLİ RESİMLER ORTAYA ÇIKTI
Binali Yıldırım Aşure kazanını çevirirken çekilen fotoğraflardan yola çıkarak renkli görüntüler oluştu. Semiha Yıldırım'ın da kocası ona yardım ettiği için gülümsediği görüldü.


"BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN"
Yıldırım, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflara şu notu ekledi: "Aşuremiz bereketli, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun." 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akp Genel Başkan Yardımcısının Skandal Ötesi Paylaşımı Tepki Çekmişti Muharrem İnce'den Sert tepki CHP'nin kur artışlarında yapılan işlemlerin araştırılmasıyla ilgili önergesi akp ile mhp tarafından reddedildi Soru Soran Chp'li gence Silah Çektiler 'Vefa Yardım Grubuna saldırı' Diye Algı Yaratmaya Çalışıyorlar