All News
28 Ocak 2020 ( 7552 izlenme )
Reklamlar

'Binlerce tarikat şeyhinin bu ülkeye bir akut köpeği kadar faydası yok' diye paylaşım yapınca hedef gösterildi

'Binlerce tarikat şeyhinin bu ülkeye bir akut köpeği kadar faydası yok' diye paylaşım yapınca hedef gösterildi

Oyuncu Tuna Arman, 'Binlerce tarikat şeyhinin bu ülkeye bir akut köpeği kadar faydası yok' paylaşımı nedeniyle Akepe medyası tarafından hedef gösterildi.


Elazığ'daki depremin ardından gericiler AKP tarafından alınmayan önlemlerin üzerini örtüp halka yönelik suçlamalarda bulunurken, oyuncu Tuna Arman, "Binlerce tarikat şeyhinin bu ülkeye bir akut köpeği kadar faydası yok" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Arman'ın bu paylaşımının ardından Yeni Akit adlı kağıt parçası Arman'ı hedef alan bir habere imza attı.

Yeni Akit'in haberi tepki çekerken, Arman, "Yıldız Teknik Üniversitesinde profesörlük yapan Gencer'in, Elazığ Depreminin ardından afetlerin pedofilinin yasaklanmasından dolayı olduğunu savunan" sözlerini paylaşıp, "Al buyur sonra biz bir şey söyleyince hedef gosteriliyoruz bu nedir?" paylaşımında bulundu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son Kamuoyu Yoklamasını Açıkladı: Mansur Yavaş Açık Ara Önde Hüda Par adlı partinin başkanı: ''Hangi bakanlık bize verilirse verilsin; o bakanlığı en iyi şekilde yönetme ve siyaset öğretme konusunda herhangi bir eksiğimiz olmayacaktır" Haydar Baş Atatürk bu ülkenin kurtarıcısıdır alnımız secdeye değiyorsa Atatürk sayesindedir Ortaokul öğrencilerine Cinleri anlattılar. Veliler tepki gösterdi