Hizbullahçı olduğunu Söyleyen Gericinin Tehdit ve içeren Sözleri Büyük Tepkiye Neden Olmasına rağmen serbest bırakılmıştı.

3266 izlenme 03 Ocak 2024
Reklamlar
Hizbullahçı olduğunu Söyleyen Bir Gericinin Tehdit ve Hakaret içeren Sözleri Sosyal Medyada Büyük Tepkiye Neden Oldu (Küfür içerir)


Bir Gericinin Tehdit, Hakaret içeren Sözleri Sosyal Medyada Büyük Tepkiye Neden Oldu. ''Kılıçdaroğlu kimdir? Akşener kimdir? Onlara söyle hepsinin kafasını keseceğiz."

Domuz bağı cinayetleri ve mezar evlerle anılan terör örgütü tartışılmaya devam ederken, bir sokak röportajında açıkça Hizbullahçı olduğunu belirten bir kişinin dile getirdiği sözleri de gündem oldu.  

HÜDA PAR'ın Güneydoğu'da etkili olduğu illerden biri olan Batman'da yapılan röportajda söz konusu kişi, Türkiye'de kimsenin aç ve açıkta olmadığını öne sürüyor.  "Cihada hazır olduğunu" söyleyen kişinin, tarikat ve cemaatlerin kapatılması gerektiğini söyleyen muhalefet liderlerini "Onların kafaların keseriz" diyerek ölümle tehdit ettiği görülüyor. 

Batman'daki sokak röportajında muhalifleri 'kafalarını keseriz' diyerek tehdit eden şahıs, adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gündem değiştiren açıklamalar, Merkez bankası başkanı ve ailesi hakkında neler anlattı neler Nebati: Ben Bu Enflasyonla Sokağa Çıkabiliyorum Ünlü Ekonomist, Ülkenin Getirileceği Noktayı Yıllar Önceden Görmüş. Özgür Özel, Yaşanan Skandalı Eleştirirken, tayyip'in Anıtkabir Defterine Yazdıklarını Kınadıklarını Belirtti.