Bursa’da İyi Parti standına taş, sopa ve sandalyelerle saldırdılar: Altı yaralı

1252 izlenme 03 Haziran 2018
Reklamlar
Bursa’da AKP’liler İyi Parti standına taş, sopa ve sandalyelerle saldırdı: Altı yaralı





Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesindeki Emirsultan Meydanı’nda seçim standı kuran İyi Partililer ile MHP’liler arasında iki günden bu yana süren gerilim, dün (2 Haziran) akşam saatlerinde saldırıya dönüştü.

akepe’nin yan kuruluşlarından olan İlk Oy Hareketi Platformu üyeleri taş, sopa ve sandalyelerle İyi Partililere saldırdı. Saldırıda altı kişi yaralandı.


Polis, saldırıyı ancak havaya ateş açarak durdururken, İyi Parti İl Başkanlığı ise tüm uyarılarına karşın tedbir almayan ve saldırıya seyirci kalan emniyete tepki gösterdi:

Yapılan açıklama şöyle: Dün yapılan saldırı sonrasında bugün yapacağımız basın toplantısında da belirtmemize rağmen bu tür alanlarda emniyet kuvvetlerinin gerekli kontrolleri yapmayıp, tedbirleri almadığı ve olaylara müdahale etmekte yavaş davrandığı da ayrı bir hukuksuzluk olarak görülmektedir. Seçimlerin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçmesi için tüm yetkilileri tarafsız bir şekilde göreve davet ediyoruz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Peker, akp'li o isim ve Ankara emn. müdürünü hedef aldı: 'Benim Örgütteydin Sülünün Örgütüne mi geçtin?' Tolga Çevik: Oyları Katarlılar saysın, Suudiler onaylasın Ali Koç'un Fenerbahçe tv.de yaptığı espri güne damga vurdu Erdoğan'ın hedefinde şimdi de İmamoğlu var