Cemal Enginyurt Karanlık Mafyaya Seslendi: ''Tehdit mi ediyorsun milleti Sen?''

9266 izlenme 04 Ocak 2023
Reklamlar
Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesinin ardından 
"Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, yönetmek, nitelikli yağma, tehdit, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" gibi suçlardan 66 yıl 3 ay 15 gün hapis cezasıyla Kocaeli F Tipi Cezaevi’nde bulunurken, Bahçeli'nin "kahraman" ilan etmesinin ardından serbest bırakılan lideri Kürşat Yılmaz mesaj atarak, ''Türk Silahlı Kuvvetleri'nde general bir zamanlar ülkü ocaklarında genel başkan olsalar da bu kurumlara sızmış FETÖ ajanlarıdır ancak. O yüzden yarın ben ne yaptım dememek adına dava arkadaşlarıma mesajım nettir." ifadelerini kullanmıştı.
Bu sözlere DP Milletvekili Cemal Enginyurt katıldığı canlı yayında tepki gösterdi.  

'SEN HAPİS YATARKEN O ÜLKÜCÜLÜK YAPIYORDU'
Flash haber TV'de katıldığı yayında konuşan Cemal Enginyurt, Kürşat Yılmaz için "mafya babası" dedi, "Sinan hoca Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yaparken, Sinan hoca ülkücülük yaparken sen hapishanede niye yatıyordun? Ne suç işledin de yatıyordun hapishanede?" diye sordu.
Cemal Enginyurt şöyle devam etti:

"Bir ülkücü ölmüş, iki kız çocuğu babası ölmüş. Ne yapacaksın bizi mi öldüreceksin? Tehdit mi ediyorsun milleti sen? Allah sana can vermedi mi? Azrail engelliyor mu sana gelecek kurşunu? Yeter artık. Bu kadar milleti korkutmaya bu kadar sindirmeye çalışmasınlar. Haddini bilsinler. Çeteyse çeteciliğini yapsınlar. Mafyaysa mafyacılığını yapsınlar. Bıraksınlar siyaseti yapan insanlar siyaset yapsınlar. İşleri güçleri tehdit. Ne yapacaksın öldürecek misin? Öldürmezsen namertsin. Vurmazsan namertsin. Sinan Ateş ülkücü değil demek Kürşat Yılmaz'a mı kaldı?"

Bunlar da İlginizi Çekebilir

F. Terim ile yazışmaları ortaya çıktı Manipülasyoncu anketçiden çağrı: Cumhur ittifakı kazanır diye rehavete kapılmayın İsmail Saymaz: "Ekrem İmamoğlu’nu yargılayan hakimi değiştirdiler. Seçimle alınamayan İstanbul, mahkemede alınmaya çalışılıyor" Sanatçı Bülent Emrah Parlak, gençlere destek mesajı attı: 'İnsanlık Onuru İşkenceyi yenecek'