Cemil Tugay, belediye başkanları toplantısında E. İmamoğlu’nun K. Kılıçdaroğlu’na hitaben, söylediklerini anlattı

857 izlenme 10 Mart 2024
Reklamlar

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, belediye başkanları toplantısında Ekrem İmamoğlu’nun Kemal Kılıçdaroğlu’na dönerek, “Biz neden bu seçimi kaybediyoruz? Ben bundan sonra Türkiye’de hiçbir seçimi kaybetmek istemiyorum” dediğini anlattı.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, KRT’de katıldığı yayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçen diyalogu anlattı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunun ardından temmuz ayının başında yapılan belediye başkanları toplantısından bahseden Tugay, “Ekrem Başkan kürsüye çıktı. Uzun bir konuşma yaptı ve hepimize içindeki acıyı hissettirdi” dedi.

Tugay, İmamoğlu’nun Kemal Kılıçdaroğlu’na bakarak şu cümleleri kurduğunu anlattı:

“Biz, kaybetmemesi gereken insanlarız. Biz doğru insanlarız. Biz çalışkan insanlarız, bu ülkeyi seven insanlarız. Biz neden bu seçimi kaybediyoruz? Ben bundan sonra Türkiye’de hiçbir seçimi kaybetmek istemiyorum.”

Cemil Tugay, konuşmasının devamında “O kadar içten söyledi ki açıkçası ben orada yürekten bağlandım kendisine. Ekrem başkanın başarılı olmakla ilgili kararlılığı var. İstanbul’da beraber çalışacağı insanlarla ilgili kendi tercihlerini kabul ettirme çabası var, hakkıdır” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akp'li Şahsın Büyük Tepki Çeken Sözleri Yeniden Gündemde Erdoğan: Beşiktaş, Çankaya, Şişli Türkiye'nin kaymağını yiyen kesimden oluşuyor Ekrem İmamoğlu, Beklenen İstanbul depremine karşı alınacak önlemlerden birini açıkladı: Belediye destekli karbonfiber Hayat pahalılığından Ekrem İmamoğlu'nu sorumlu tutan kadın.