Devam eden mahkeme hakkında Özgür Özel'den tüyler ürpertici açıklamalar

697 izlenme 04 Temmuz 2024
Reklamlar

Ankara'da 30 Aralık 2022'de uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın dördüncü celsesi başladı.

Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş konuşurken fenalaştı, salona sağlık görevlileri çağrıldı. Bunun üzerine Ayşe Ateş sanıklara dönerek "Bu kadın burada ölürse hesabını hepinize sorarım" diye seslendi. 

inan Ateş'in annesi Saniye Ateş, "Anne, benim kalemimi kırdılar, bana suikast düzenleyecekler" dedi.

Saniye Ateş, şöyle devam etti: 

-Bir gün, sırtında çelik yelekle bana ziyarete geldi. 'Oğlum neden çelik yeleği giydin' dediğimde, 'Ana benim ipimi çektiler ama belki buna müsaade etmezler.' dedi. Çağrı Ünel olayından sonra bir telefon geldi.

-Ölen çocuğun abisi arayıp benim oğlumu tehdit etti. O da 'senin kanın benim elimde değil. Olcay Kılavuz, Ahmet Yiğit Yıldırım, Semih Yalçın, İzzet Ulvi Yönter'e soracaksın' dedi. Sonra döndü, 'ana ben napayım şimdi, bunlara ne diyeyim' dedi. 'Oğlum git Devlet Bahçeli'ye söyle bunu' dedim.

-Defalarca ona ulaşmaya çalıştı, aracı koydu ama oğlumu oraya ulaştırmadılar. Benim oğlumu öldürmek için mi Ülkü Ocakları Başkanı yaptılar?" 

Verilen arada gazetecilere açıklama yapan Özgür Özel, Ayşe Ateş'in bugün mahkemede kritik bilgiler vereceğini söyledi. 

Özel, AKP ve MHP'ye de çağrıda bulundu:

- Ayşe Ateş ifadesinde kritik konulara girecek. Bu salonda mızrak çuvala sığmıyor. Sinan Ateş'in arkadaşları gözyaşları içinde Sinan Ateş'in annesini dinliyorlar.   

- Bu cinayeti azmettiren çürükleri ayırmazsanız bu çürümüşlük hepinize sirayet ediyor. Partinizi ve ittifakınızı bu çürümüşlükten kurtarmak için yapmanız gereken şey o çürümüşleri o sepetten ayırmak. Yok 'Bize de bulaşır. Sarı öküzü vermeyiz, verirsek başka yerlere gider' derseniz, Saniye Ateş'in, Ayşe Ateş'in gözyaşlarında boğulacaksınız. Bırakın illegal yapılarla iş birliği için olan birkaç çürümüşü ayıklayın bu yükten hepinizi kurtarın. Bu o partinin ve ittifak ortağının vermesi gereken tarihi bir karar. Bir süre sonra dönemeyeceksiniz. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Soma davasında karar çıktı. 1 günlüğüne dahi tutuklanmayan Maden ocağı sahibi için beraat kararı verildi Çiğ köfteci çocuğa saldıran yaratık: İstediğimi döverim, istediğime söverim Milletvekili Barış Yarkadaş, "Bu okulun Allah'ı benim" diyen öğretmeni açıkladı "Herkes unuttu ama akepe'nin Meclis'teki ilk grubu Saadet'ten transfer olan vekillerle kuruldu"