Ekrem İmamoğlu'ndan tayyip ve İBB adayına müthiş ötesi kapaklar

2510 izlenme 23 Şubat 2024
Reklamlar
Ekrem İmamoğlu'ndan tayyip ve İBB adayına müthiş ötesi kapaklar

Daha öncesinde size, ‘Acaba bir anket yaptırıyor musunuz? Paylaşacak mısınız’ diye sormuştuk. Siz de ‘Zamanı geldiğinde açıklayacağım’ demiştiniz. Dün, rakibiniz Murat Kurum'un da anketlerle ilgili bir açıklaması oldu. Dedi ki, ‘Biz bir-iki puan öndeyiz. Rahatız.’ Siz ne söylemek istersiniz? Yaptırmış olduğunuz bir anket varsa şimdi paylaşır mısınız?

“Yani yok. Çünkü biz, anketten medet ummuyoruz. Yani bizim konumuz da anketimiz de sahadaki vatandaşlarımız.

- Bir de konut ve kentsel dönüşüm meselesi var. 650 bin konut vaadi var akp adayının. Bugün de bununla ilgili bir temel atma törenini de konuştu. Dedi ki, ‘CHP'li yönetim, temel atmıyor. Onlar ‘temel atmama’ törenleri yapıyor.’ Bir de siz, 650 bin konutla ilgili hep hayal olduğunu dile getiriyorsunuz. O ise, ‘Ekrem İmamoğlu aslında yapılmaması gerektiğini söylüyor’ dedi. Bu ifadeler için. Ne söyleyeceksiniz? 

“Gerçekten tarif edemeyeceğim, söylemlerde bir seviye fark var. Çünkü, 650 bin konut demesi için bir insanın… Türkiye'nin en güçlü kurumunun başında. 5 yıldır Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut, bakın İller Bankası… Bütün finansmanlar elinde. İstanbul'da, 2019’dan bugüne kaç konut yaptılar biliyor musunuz? 8.500 konut. Ve bunun hepsi bu arada sosyal konut da değil yani. Bir kısmı lüks konut. 8 bin 500 konut yapmışsın 5 yılda, diyorsun ki, ‘Ben bu şehre 650 bin konut yapacağım.’ 

- Bir de billboard meselesi var. Murat Kurum, birkaç gündür katıldığı her programda bunu üst üste dile getiriyor. ‘Parasını verdiğimiz billboardları söküyor, her birine kendi billboardlarını asıyorlar. Görüntüleriniz var. İspatı var’ diyor…

“Yani, ‘vah vah!’ Ne diyeyim yani? Vah vah vah! Çok üzüldüm. Bu kadar kendisine buradan bir mağduriyet yaratmak istiyorsa, bu iş tutmaz. Geçen de söyledim: 5 yıldır benim, devletin kurumu, benim vergilerimle çalışan devletin kurumu TRT'de bir dakika haberim yapılmadı. Devletin kurumları, İBB'nin kampanyasını reklam olarak almadı. Türkiye'de 8-9-10 kanal, bizim reklamlarımızı, daha doğrusu ilanlarımızı parasıyla bile almıyor. Neymiş? Billboard afişleri inmiş! Vah vah ya! Çok üzüldüm. Sultangazi'de Belediye Başkanı adayımız, İlçe Başkanımız, hemen hemen her gün afişlerini kesen videoları bana gönderiyorlar. Onun için Kurum, başka şeylerde… Ha mağduriyeti var. Çok ciddi bir mağduriyeti var. Ben, her yerde tekli bir fotoğrafını göremedim. Öyle bir mağduriyeti var. İnşallah o mağduriyetini giderir. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Katarlılar devlet arazileri üzerinde yetki sahibi olabilecek Motosiklet sürücüsü ile servis şoförü arasında yaşananlar sosyal medyada, kim haklı? tartışması çıkardı Bursa'da Görevlendirdikleri Bir Avuç Elemana Ekrem İmamoğlu'nu Protesto Ettirdiler O parti genel başkanını çıldırtacak söz ve tespitler.