Ekrem İmamoğlu'nun dün akşam yaptığı Saraçhane'de yaptığı zafer konuşması (31 Mart) “Bir kişinin vesayeti bitmiştir”

1231 izlenme 01 Nisan 2024
Reklamlar
Ekrem İmamoğlu'nun dün akşam yaptığı Saraçhane'de yaptığı zafer konuşması (31 Mart)


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmî olmayan sonuçlara göre üçüncü kez başkan seçildi. Saraçhane’deki belediye binasında zafer konuşması yapan İmamoğlu, Tayyip’e göndermede bulundu, “Bir kişinin vesayeti bitmiştir” dedi:  
“İstanbul bu akşam, ‘Sayın Cumhurbaşkanı 18 aydır bir imzayı esirgedin. Sefaköy-Beylikdüzü metro hattını imzala. İstanbul o hizmeti hemen alsın. Engelleme. İşine bak’ demiştir. ‘Bu kentin sağlığını, yeşilini, denizini korumak için yapılacak tesisler için imza at, bekletme’ demiştir. İstanbullu daha ne desin. Siz her mesajı verdiniz. Bakacağız, alacaklar mı, almayacaklar mı? Umarım alırlar. Bir kişinin vesayeti bitmiştir. Millet kazandı millet!”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan,Eleştirdiği İsimlerden Biri İçin 'Merkez Bankası Başkanı Yapacaktım Veto Yedi' Demişti Ali Babacan: Sadece bu yıl(2022) Ödeyecekleri Faiz ve Kur farkıyla 1.000.000 konut yapılabilirdi Erdal Sarızeybek: “Türkiye’yi yönetenler ve bölücü hareket aynı tarikatın müritleri '' "Peygamber Efendimiz Allah'ın mesajını insanlara ulaştırarak çok iyi bir girişimcilik örneği gösterdi"