Ekrem İmamoğlu: “Aziz milletimize yaptıklarınızın faturasını yakında bu gencecik z kuşağı kesecek!”

134 izlenme 29 Mayıs 2022
Reklamlar
Ekrem İmamoğlu:   “Tüm kötülüklerin günleri sayılı. Aziz milletimize yaptıklarınızın faturasını yakında bu gencecik z kuşağı kesecek!”

Biz İstanbul’a sahip çıkarken, biz İstanbul’un değerlerini korumaya ve kurtarmaya çalışırken, biz İstanbul için gece gündüz cansiperane çalışırken ve İstanbulluların yaşam kalitesini yükseltmek için mücadele ederken karşımızdakiler de boş durmuyor. Önümüzü kesmenin, tuhaf akıllarla bizlere engeller çıkarmanın mesaisini yapıyorlar. Bize karşı her gün yeni, haksız ve hukuksuz adımlar atıyorlar. Bu şehri bizlere armağan eden Fatih Sultan Mehmet Han ve ordusunun kutsal emanetine ihanet etmeyi sürdürüyorlar. O bitmeyen rant hırslarıyla hepimizin ortak değerlerini, fikrimizi kararımızı sormadan tahrip ediyorlar. Örneğin, Ata’dan miras kalan bu kadim şehrin hayat damarlarını kesmek için, adına ‘Kanal İstanbul’ denen beton bir kanal kurmak isteyenler olacaktır. Şehrin doğal ormanlarını, tarım alanlarını yok ederek, kuzey ormanlarını ranta açarak büyük bir tehdit altına sokanlar olacaktır. Örneğin, Osmanlı'dan bize miras kalmış olan, milyarlarca dolarlık yatırımla inşa edilmiş olan Atatürk Havalimanı'nı bir kalemde çöpe atmak istiyor olabilirler. Plansız ihale yapar, ihalesiz oraya makine sokar, makine soktuktan sonra plansız, yerde katır kutur o pistleri kırmaya çalışıyor olabilirler. Ama size söyleyeyim; bunu yapmak için, sadece ve sadece en fazla bir yıl ömürleri kaldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Önde olduğunu ileri sürüp söylediği anket sonucu kafa karıştırdı: Ham olarak 3 puan öndeyiz ama bunu dağıttıkları zaman 2 puana kadar getirdik '' Neden fakiriz ? '' diye soruyorsanız , Erdoğan cevabını yıllar öncesinden veriyor Ekrem İmamoğlu'nun deprem konusuna hakimiyeti ve Celal Şengör'e olan sözleri takdir topladı Konya'da Gençlik Buluşması Adı Altında Çevrilen Eşi Benzeri Görülmemiş Tiyatrodan En Dikkat Çekici Anlar.