All News
08 Nisan 2018 ( 3384 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Devletten aldığı maaş dışında tek kuruş kazanmamış bu adama

Akepe genel başkanı tayyip erdoğan, partisinin Aydın 6. olağan il kongresinde, ünlülerle yaptığı sınır ziyaretini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Devletten aldığı maaş dışında tek kuruş kazanmamış adama ana muhalefet partisini emanet ederseniz olacağı bu" dedi. 

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle: 

  • Dünyanın neresine gidersen git, Batı'ya git, Amerika'ya git, sanatçılar zaman zaman askerleriyle, ordusuyla beraber olurlar, onları moralize ederler, onlara moral verirler. Bizimki çılgın, hayatında böyle bir şey yaşamamış. Gazi Mustafa Kemal'in CHP'si, bu ülkenin Kurtuluş Savaşı'na öncülük eden kadro tarafından kurulmuştur. Bugünkü CHP ise Türkiye'nin ikinci Kurtuluş Savaşı olarak gördüğümüz mücadele sürecine alenen ihanet eden, ülkemizin ve milletimizin düşmanı kim varsa onların değirmenine su taşıyan bir parti haline dönüşmüştür.

  • Kendi devletine, kendi hükümetine, kendi askerine düşmanlık içine giren bir parti nasıl olur da Cumhuriyetimizin kurucu partisi olduğunu iddia edebilir. Türkiye'de Cumhuriyetimizin gerçek savunucusu olan bir parti varsa o da AKP'dir.

  • Askerlerimizle sanatçılarımızın, sporcularımızın, medya mensuplarımızın verdikleri fotoğraf CHP'nin başındaki zatı niyeyse fevkalade rahatsız etmiş, adeta zıvanadan çıkarmış. 'Bir ülkenin sanatçıları, savaşı değil barışı savunur' diyor. Yani sanatçılarımızın yanlış safta yer aldığını ima ediyor. Aman Yarabbi. Bu zihniyete göre sanatçılarımız askerlerimizin değil teröristlerin yanında yer almalı.

  • CHP'nin başındaki zat, salı günkü konuşmasında öyle terbiyesizce, haysiyetsizce, rezilce saldırdı ki, bu zatın seviyesine inmeyi zül sayarım. Üstat böyle zatlara çukur derdi. Bu zat çukurun ta kendisidir. Bu zat söylediği sözlerle kanalizasyon çukurunda debeleniyor. Bu zat faizin KHK ile düşeceğini sanıyor. İstihdamın KHK ile sağlanacağını sanıyor. İç ve dış borçların KHK ile kapanacağını sanıyor. Bu düzeni bozacağını söylüyor. Peki ne yapacak, çalışmayan adama para mı verecek? Öyle bir şey söylemiyor. Devletten aldığı maaş dışında tek kuruşu çalışarak kazanmamış adama ana muhalefet partisini emanet ederseniz olacağı bu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Paylaştığı 11 tweet gündem oldu. Akepe'nin Sağlık Bakanı, Pandemi ile İlgili Yapılan Toplantıya Ekrem İmamoğlu'nu Çağırmayarak Yok Saydı Afyonkarahisar Antalya karayolunda bir otobüs su kanalına devrildi. ölü ve yaralılar var Binali Yıldırım'ın filosunda 2 süper yat.Haftalık kiralamak isteyenlerin 150 bin doları gözden çıkarması gerek