F. Altaylı'dan Akşener'e: 'İmamoğlu ve Yavaş'a korkak diyorsan, 1 numaralı korkak sensin'

1921 izlenme 08 Aralık 2023
Reklamlar
Fatih Altaylı'dan Akşener'e: "Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na korkak diyorsan, bir numaralı korkak sensin. Son güne kadar masada otur, sonra masadan bağıra çağıra kalk, sonra başkasına korkak de."


Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu nasıl Kılıçdaroğlu’na karşı aday olacaklardı?

Partilerinden istifa edip, bağımsız aday olarak mı?

O zaman da seçimin kaybının sorumlusu gösterilmeyecekler miydi?

Eğer bu korkaklık ise bana göre asıl korkak Meral Akşener’in ta kendisi.

Altılı Masa’nın kurulduğu günden itibaren Meral Akşener’in Kemal
Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı olduğunu ben biliyorum, herkes biliyor.

Aynı masaya oturdukları ilk gün “Kemal Bey, biz bu iş birliğinin ülke için iyi olduğunu biliyoruz. Ama tek bir şartımız var. Siz aday olmayacaksınız. Eğer adaysanız şimdi söyleyin ve biz masadan kalkalım” demeye cesaret edememek değil mi asıl korkaklık?

Kılıçdaroğlu’nun gözünün içine baka baka, net ve açık bir şekilde en başından bunu söyleme cesaretini gösterebilseydi, Kılıçdaroğlu yine aday olabilir miydi!

O gün bu cesareti gösterse bambaşka bir siyasi tablo ortaya çıkardı.

Ondan da önce “Ben Cumhurbaşkanı adayı olmam ben Başbakan adayıyım” diye manasız bir söylem yerine, “Eğer bir genel başkan aday olacaksa o zaman genel başkan olarak ben de aday olurum” diyebilme cesaretini gösterseydi yine bambaşka bir siyaset gelişirdi.

Meral Hanım şimdi kendi “korkaklığının” suçunu iki belediye başkanına yükleyerek, imkansız bir senaryoda rol almadıkları için “korkaklıkla” suçlayarak en hafif tabiri ile ayıp ediyor.

Gişede çakılacak bir senaryonun içinde olmamak korkaklık değil, olsa olsa senaristin hayal gücünün zayıflığıdır.

Ama İYİ Parti’de olan bitene bakınca sorun senaristte gibi görünüyor.

Kim yazıyor veya yazdırıyorsa!

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türk Vatandaşlığı aldıktan sonra Almanya'ya giden Afgan, tayyip kaybederse bir daha Türkiye'ye giremem korkusuyla 14 ve 28 Mayıs'ta oy kullanmış Ekrem İmamoğlu 2. yolsuzluk Dosyasını Açtı. Dosyaya İstanbul Valisinin İzin Vermediği Ortaya Çıktı Kılıçdaroğlu, erdoğan'a 9 soru yöneltti '' Tarımı bitir ve tarım ürünleri ithal et diyen dış güçler miydi '' Erzurum Karaçoban’da İYİ Parti Ilçe Başkanı vurularak öldürüldü