Fenerbahçe başkanını seçti. Ali Koç'un zaferini Aziz Yıldırım İlan etti

874 izlenme 22 Haziran 2024
Reklamlar

Fenerbahçe başkanını seçti. Ali Koç'un zaferini Aziz Yıldırım İlan etti:   "Fenerbahçe'ye yakışan bir kongre yaptık. Hepinize teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık. Ali Koç ve yanındaki arkadaşları inşallah Fenerbahçe'yi şampiyon yapar."

Sarı-lacivertliler "İki başkan el ele, hep beraber tribüne." tezahüratları yaptı. Tribünlerin isteğine kayıtsız kalmayan Ali Koç ve Aziz Yıldırım birlikte kürsüye geldi.

- Yıldırım: "Elimizden gelen desteği veririz"

Kürsüde kısa bir konuşma yapan Yıldırım, kongreye katılan üyelere teşekkür ederek şunları söyledi:

"Sevgili Fenerbahçeliler. Bugün Fenerbahçe'ye yakışan bir kongre yaptık. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık. Yol haritasını çizdik. İnşallah Sayın Ali Koç ve yanındaki arkadaşları, bu harita doğrultusunda bu sene Fenerbahçe'yi şampiyon yaparlar. Biz de elimizden gelen desteği veririz. Hepinizi seviyorum, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Fenerbahçeliyiz."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yerel seçimlerde Chp'nin yeni yönetimi başarısız olsun diye uğraşan şahıs, oy vermedim dediği Ekrem İmamoğlu'na kin kustu Akp'li şahıs açıkladı: Suriye'ye 60-80 ve 100 metrekare büyüklüklerinde 240.000 konut Ekrem İmamoğlu: "Öyle kolay kaçmak yok. Onları gönderecek 6 siyasi parti lideri burada." AKP'li bakan , yabancı muhabirin sorduğu soru karşısında bakın nasıl çaresiz kaldı :)