Forklift sürücüsünün hatası bütün depoyu yerle bir etti

3179 izlenme 22 Kasım 2018
Reklamlar
Bir depoda bulunan kamera, forklif kullanan bir sürücünün, raflar arasından malzeme istiflediği sırada yaptığı manevra ile bütün bir depoyu yerle bir ettiği anları kaydetti. Kaydedilen görüntülerden oluşturulan video, sosyal medyada kısa sürede yayılırken yarım milyondan fazla kullanıcıya ulaştı.


Sürücü forklift ile yaptığı manevra sırasında depoda yer alan ünitelerden birine çarpması sonucu depoda bulunan bütün çöktü.

Çekilen görüntülerde, bütünüyle malzeme istiflenmiş olan raf ünitelerinin arasında manevra yapan talihsiz forklift sürücüsün raf ünitelerinden birine hafifçe çarptığı ve sonrasında sallanmaya başlayan raf ünitesinin hemen yanında bulunan bir başka ünitenin üzerine devrilmesi sonucunda bütün deponun saniyeler içinde savaş alanına döndüğü görülüyor.


Deponun içinde bulunan kameradan alınan görüntülerde, olay sonrasında depo zemininin tahta paletler, yüzlerce kutu ve raflardan kopan metal parçalarından oluşan enkazla kaplandığı gözükmekte.


Kazanın yaşandığı deponun nerede olduğu ise maalesef bilinmemekte

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Japonya'da 57 kişinin hayatını kaybettiği 7.6'lık depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Diyarbakır Valiliği yakınında patlama oldu O Skandalın yaşandığı Tv. Kanalında Söyledikleri Sosyal Medyada Büyük Yankı Oluşturdu İzmir Balçova'da mülteciler, bir genç kızın havuza girerken gizli gizli fotoğraflarını çekmiş ve sonuç