Gazeteci Erk Acarer, Peker'in bu iddiaları üzerine harekete geçildiğini yazdı

10621 izlenme 10 Temmuz 2022
Reklamlar
Gazeteci Erk Acarer, Peker'in bu iddiaları üzerine yargının harekete geçtiğini ama emniyetin top çevirdiğini ifade etti.


Soruşturmanın Sedat Peker'in 7. videosunda anlattığı Mehmet Ağar, Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım ve KKTC'de öldürülen Halil Falyalı'yı kapsadığını belirten Acarer "Organize Şube, 11 Nisan tarihinden beri top çeviriyor. Dosya masada kimse dokunamıyor. Çünkü dokunurlarsa 2 şey olacak. HTS kayıtları, tanıklar ve belgeler iddiaları doğrulayacak. Emniyettekiler bunun sonucunda 17-25 akibetine uğrayacaklarını ve tutuklanacaklarını düşünüyorlar" ifadesini kullandı.

Erk acarer'in Twitleri:

1- Geliyor gelmekte olan!’ 
Çok ilginç şeyler oluyor. Yargıdan Emniyete ‘Peker talimatı’: İddaları araştırın tutanak düzenleyin! Emniyet  kaygılı: ‘17-25’ten beter oluruz. Hepimizi tutuklarlar’ Dosyalar emniyete yatıyor.

2-Evet; geldik çok kritik bir noktaya. Anladığımız kadarı ile yargıda Peker’in yalanlanamayan iddiaları konusunda önemli bir kıpırdanma olmuş. Bu bir ilk! Belgeleri paylaşıp, anlatacağım.

3-Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Peker’in iddiaları konusunda, yargıya en başından beri suç duyurusunda bulunuyor. Bunlardan en önemlisi Peker’in 7’inci videosu:

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu'nun üzerine provokatör salmaya devam ediyorlar. İstanbul'da bir metro durağı. İstanbullu yok. Kemal Kılıçdaroğlu 'O kalırsa bu elimdeki kuru soğan olacak 100 lira' Akp'li Belediye Başkanının Kadın Çalışanlara Ettiği Hakaretler Güvenlik Kameralarına Yansıdı.