Geceye Düşen şok haber. Yine Kumpas Hazırlanan E. İmamoğlu'nun Hukukçuları toplantıya çağırdığı iddia ediliyor.

515 izlenme 22 Aralık 2022
Reklamlar
Gazeteci Tuncay Mollaveisoğlu, akp'li İçişleri Bakanının İBB’ye yönelik terör soruşturması başlattığını ve bu soruşturma kapsamında hazırladığı 578 sayfalık raporu savcılığa teslim ettiğini açıkladı.   

Mollaveisoğlu konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:  “Ekrem İmamoğlu’na yönelik bu siyaset yasağı kararı yetmedi. Sayın Ülgen de dedi ki, ‘Bu yasak kararına bakılarak Ekrem İmamoğlu’nun adaylığı engellenmez' dedi. Yani hukuken buna dayanılarak İmamoğlu’nun adaylığının önüne geçilemez dedi. 
Saray bunu garantiye almak için ikinci bir operasyon yapıyor ve şu dakikalarda Ekrem İmamoğlu da kurmaylarıyla birlikte bu konuyu konuşuyor. İmamoğlu’na bir terör soruşturması açılıyor. 
İçişleri Bakanı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde personel olarak çalışan bazı isimlerin terörle iltisaklı olduklarını öne sürmüştü.

 Bunu kimse ciddiye almamıştı. O soruşturma sürdü o günden bugüne ve savcılık o iddianameyi teslim etti. Yaklaşık 500 sayfalık bir iddianame hazırlandı ve savcılık bu iddianameyi teslim etti. Yani İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum atamaya yönelik bir operasyonun adımlarını izliyoruz şu dakikalarda.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Nebati'ye Atıf Yapılarak Yayınlanan Video Sosyal Medyada Ses Getirdi Bir otelin çalışanlarından 30 Ağustos klibi İptal Edilen Maçla İlgili Şok Bilgiler Verdi. S. Arabistan Polisi Fenerbahçe Soyunma Odasında Bulunan Pankartlara El Koymuş Ekonominin iyi olduğunu iddia edip, Her gün dışarıda yediğini söyleyen ama ne kadar hesap ödediğini bilmeyen kadın.