All News
04 Ocak 2022 ( 6235 izlenme )
Reklamlar

Gülse Birsel: Dehşet verici, Korkunç

Akepe'nin kanalı Akit TV’de sabah yayımlanan 'Gün Başlıyor' programında, programın sunucusu Ahmet Keser, "Sivil öldürecek olsak Cihangir, Nişantaşı, Etiler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden başlarız" demişti.

Bu sözlere tepki gösteren Gürsel Birsel, Hürriyet gazetesindeki yazısında şu ifadeleri kullandı:

Aynı isimle gazetesi de olan bir TV kanalının sunucusu, Zeytin Dalı Harekâtı’ndan bahsedip, Türk ordusunun sivillere zarar vermek için orada olmadığını anlatırken, nedense, konuyla ne alakası varsa, şu korkunç cümlelerle sözüne devam ediyor: “Sivil öldürecek olsak Cihangir’den başlarız, Nişantaşı, Etiler, değil mi? Bir sürü hain var, Türkiye Büyük Millet Meclisi var...”

Dehşet verici! Korkunç! 

Adam millet meclisine gidip sivil öldürmekten bahsediyor. Bazı semtlere gidip katliam yapmaktan bahsediyor.

Bu nasıl kafa? 

Hangi farklı suçların kapsamına giriyor bilmem ama Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne saldırıdan, halkı kin ve düşmanlığa, tahrike, aşağılamadan şiddet çağrısına, bu nefret söylemi, eminim pek çok başlık altında ceza alacaktır.

Almalıdır! Almazsa, o hukukçulardan da şüphe edilmelidir.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP’nin Ankara'da sürpriz aday çıkaracağı iddiası Tacizci öğretmen şeriat mahkemesinde yargılanmak istedi Behzat Uygur'dan Yalanmasıyla Meşhur şahsın Z kuşağı açıklamasına yanıt: "Sıkıntı Z kuşağı değil, sabah kuşağı" Erdoğan'ı alkışlayan askerin eşi yargıtay üyesi oldu