Akp Manisa Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı halkı 'yardımlarla' tehdit ederek, oy istemişti. (2022)

1563 izlenme 25 Şubat 2024
Reklamlar
akp Manisa Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı  halkı 'yardımlarla' tehdit ederek, oy istemişti. (2022)

 "Kömür yardımlarınız geliyor mu?" diye soran kadın, "Allah razı olsun işte biz Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğimiz için 'Reis' diyoruz, biliyorsunuz Mehmet Çerçi (Yunusemre Belediye Başkanı) demiyoruz, 'Çerçi Baba' diyoruz. Çünkü çok iyiliklerini gördük. Daha geçen gün Çerçi babamız kaç çocuğumuza mont, ayakkabı dağıttı. 5 bin çocuğumuza... Eğer bu güzelliklerin, bu yardımların devam etmesini istiyorsak, bu belediyelerin hizmet etmesini istiyorsak sonuna kadar ümmetin lideri Erdoğan'ın, AK Parti'nin, belediyelerin yanında olacağız." ifadelerini kullanıyor.

31 Mart seçimlerinden önce de akp, İstanbul ve Ankara'nın kaybedilmesi durumunda yardımların kesileceğini iddia etmişti. Ancak; Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın kazanması ile birlikte İstanbul ve Ankara'da sosyal yardımlar artarak devam etmişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Özel bir bankanın 10 Kasım için paylaştığı video sosyal medyada büyük yankı yarattı. Ali Mahir Başarır, Suçsuzluğu ortaya çıkmasına rağmen Yalova belediye başkanını görevine iade etmeyen hakime tepki gösterdi Kahta Belediye başkanından a haber adlı algı merkezine tepki Yabancı Muhabirin ''Biden Nato toplantısı yaptı siz yoktunuz?'' sorusuna cevabı ''Demek ki bizi arama imkanları olmamış''