Iraklılar okul müdürü ve bir görevliye zincirle saldırdı

1242 izlenme 06 Haziran 2024
Reklamlar
 Çorum’da okul müdürü, biri öğrenci velisi iki kişi tarafından zincirlerle darbedildi.  Alınan bilgiye göre Gülabibey Mahallesi'ndeki Başöğretmen İmam Hatip Ortaokulu'nda fenalaşan öğrencisi Suad Daed S'yi ambulans çağırarak hastaneye gönderen okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk, öğrencinin durumuyla ilgili bilgi verdiği velisi Saeed Daeh H. ve F.M. tarafından zincirlerle darp edildi.  Kavga seslerini duyan diğer öğretmenlerin geldiğini gören şüpheliler okuldan kaçtı.

Çorum'da okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk, okulda fenalaşan S.D.S. isimli öğrencinin yakını 2 kişi tarafından zincirlerle saldırıya uğradı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Gülabibey Mahallesi'nde bulunan Başöğretmen İmam Hatip Ortaokulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk, fenalaşan S.D.S. isimli öğrenciyi ambulans çağırarak hastaneye gönderdi. Öğrencinin 2 yakını ise durumu haber alır almaz önce hastaneye, daha sonra da okula geldi. 2 kişi, okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk'e 'Neden bize haber vermediniz' diyerek ellerinde bulunan zincirlerle saldırdı. Sesleri duyan diğer öğretmenlerin geldiğini gören şüpheliler okuldan kaçarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Vücutlarına aldıkları darbelerle yaralanan Atılgan ve Öztürk, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için polis çalışma başlattı. Olay anı ise okulun güvenlik kameralarına yansıdı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu'na destek olan sanatçılar için önce tarafsız olmalılar sonra beni niye desteklemiyorlar? diye sordu İsmail Saymaz'dan gericilere anlamlı sorular: ''Ahlaktan anladığınız bu mu?'' Akp adayı, Ekrem İmamoğlu için 'Benle konuşamaz' dedi, resti görünce U dönüşü yaptı. O anlar sosyal medyada gündem oldu Mecliste yaptığı bir kaç dakikalık konuşma ile yine olay yarattı: ''Bunun neyinden rahatsız oldunuz?'