İstanbul Pendik'te Yol Çöktü, Bazı Binalar Tedbiren Boşaltıldı

489 izlenme 24 Şubat 2023
Reklamlar
Kavakpınar Mahallesi Birader Sokak’ta henüz belirlenemeyen nedenle yolda çökme meydana geldi.  İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. (2 Görüntü)

  Çökmenin olduğu yere yakın iki bina tedbir amacıyla boşaltıldı. Trafiğe kapatılan sokakta elektrik, su ve doğal gaz da kesildi.
Bölgede oturmakta olan bazı kişilerin sosyal medya paylaşımlarındaki İddialara göre, sokakta bulunan bina inşaatı için zemin açma işlemi esnasında yol çöktü.
Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise şunları yazmış: Pendik Kavakpınar mahallesinde temel atma esnasında yol çöktü olası bir İstanbul depreminde Kavakpınarı düşünemiyorum sayın belediyemiz bir açıklamanız varmı  acaba ?  @Pendik_Belediye

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Süleyman Soylu’nun yalanı ortaya çıktı: İşte İmamoğlu’nun Avrupa Parlamentosu’ndaki konuşması Bahçeli: 'Koray Aydın'ın sözleri gaf değildi' En yeni anket, isabetli sonuçlarıyla tanınan Avrasya araştırmadan CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanından ortak açıklama: ''Yaşanan bütün sıkıntılara, zorluklara ve engellemelere rağmen''