Kemal Kılıçdaroğlu: 'O beklediğiniz yıl, sonunda geldi. Loading . . '

202 izlenme 31 Aralık 2022
Reklamlar
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni yıl için mesaj yayınlandı. Kılıçdaroğlu, “yeni yılda büyükten küçüğe bütün sorunların çözüldüğünü göreceksiniz” ifadelerini kullandı.    

“Çünkü o beklediğiniz yıl, sonunda geldi. Loading, Loading, Loading” “Çünkü o beklediğiniz yıl, sonunda geldi. Loading, Loading, Loading” 

2023 yılını bir fırtına benzeten Kemal Kılıçdaroğlu; “Bakın 2023 yılı başka bir yıl olacak. İktidarı alacağız. Aldığımız andan itibaren yüzlerce binlerce çözüm bir anda devreye girecek. Sevgili halkım bir fırtına geliyor. Unutmayın. Öyle güzel bir fırtına ki mükemmel çözümler fırtınası. Yelkenlerimiz rüzgarla dolacak” diye konuştu.  ‘

Bay Kemal söylüyor, Saray paniğe kapılıyor’ ‘Bay Kemal söylüyor, Saray paniğe kapılıyor’ “Sevgili halkım 2023 kapıda. Eminim siz de 2023 öncesi şaşkınlıkla sarayı izliyorsunuz. KYK dedim, EYT dedim. 
Bay Kemal söylüyor, Saray paniğe kapılıyor. 20 yıldır halkın çığlığına kulaklarını kapatan bu adam şimdi ne dediysem yapıyor. Yapar mı, yapacak yapacak ve yaptıracağım ona. Onu neyin beklediğini gördükçe korkuyor.” 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mansur Yavaş, öyle şeyler söyledi ki, Akp'liler bile hayran kaldı Kendini Din Alimi Zanneden Bazı Gericiler saçmalamanın boyutunu her geçen gün biraz daha arttırıyor. Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tarihi konuşma Erdoğan'ın Büyükçekmece mitingi mahşer alanı gibiydi :)