Geç Saatlerde Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Videolu Mesaj: 'Hapisten çıkardıkları çetelere 'mesajı siz verin' diyorlar'

550 izlenme 04 Ocak 2023
Reklamlar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yayınladığı video mesaj ile Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin açıklama yaptı.  

Paylaştığı videoya "Bu ülkeyi mafyalara, çetelere bırakmayacağız. Sinan Ateş’in ailesi adalete kavuşacak. Herkes aklını başına toplasın!" notunu düşen Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:  "Milliyetçi, Atatürkçü bir akademisyen Ankara'nın göbeğinde katledildi. Bu işin müsebbipleri susuyor, hapisten çıkardıkları çetelere 'mesajı siz verin' diyorlar. Rahmetli ülkücü gence FETÖ'cü damgası yapıştırıyorlar. 

Çok açık söyleyeyim, bu en hafif tabirle adiliktir. Burası Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi, ben şimdi buradan o çetelere sesleniyorum; siz haddinizi çok aştınız. Biz Kuvayi Milliyeci gelenekten gelen 100 yıllık bir hareketiz, size mi yedireceğiz bu cumhuriyeti? Aklınızı başınıza toplayın, bu memleket sahipsiz değildir!"

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Andımız yasak ama bu nedense serbest Bir Şahsın Sağlık Çalışanları İçin skandal sözlerİ büyük tepki çekti. Suriyeliler Afrin'de enerji dağıtım şirketini basıp ateşe verdi Tayyip halkın yarısından fazlasının oyunu aldığını söyleyip Chp'yi taciz ve hırsızlıkla suçladı