Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri birilerini nedense çok rahatsız etti.

2918 izlenme 11 Ocak 2023
Reklamlar
Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri birilerini nedense çok rahatsız etti.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, tayyip'in kendisini hedef gösterdiği konuşmasının TSK komutanları tarafından alkışlanmasına sert tepki gösterdi...: “Erdoğan beni eleştirirken kendisini askerlere alkışlatır oldu. Komuta kademesi haddini bilsin, siyaset askerin işi değildir.”

-Öyle bir noktaya geldik ki tehdit ediyorlar. Gücü elinde tutan tehdit etmeye başlıyor. ‘Dokunulmazlığınızı kaldırırız’ diyorlar. Ali Mahir Başarır ve Lütfü Türkkan. 
-Açık ve net söylüyorum bizim, CHP’lilerin, milletvekillerinin ben dahi dokunulmazlıklarını kaldırmazsanız namertsiniz. Biz kul hakkı yemedik ki korkalım. 
-Düşüncelerimizden ötürü mü yargılamak istiyorsanız, yargılayın. Yolsuzluk yapmadık ki korkalım, sizler gibi değiliz. Sizlere de benzemek istemiyoruz. 
-Hesap verilecekse korkmayız. Parlamentonun geleneklerini ayaklar altına alıyorlar. Korkmuyoruz, korkmayacağız. İnandığımız yolda kararlılıkla yürüyeceğiz

SOSYAL MEDYADAN BAZI TEPKİLER
Doğru söylemiş Kılıçdaroğlu, bir siyasiyi alkışlarken İlk kez görüyorum askeri.  Türk silahlı kuvvetleri Parti kuvvet değil!
*
Böyle komutanlara nasıl güveneceğimizi de komutanlar açıklarsa memnun oluruz 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir esnafın 2019 yılına ait dondurma fiyatları ile güncel fiyatları mukayese edip sorduğu soru sosyal medyada büyük ilgi gördü. Sınırda İzmir Marşını söyleyen Türk Askerlerine, Yunan askerlerinin tacizi Japonya'da 57 kişinin hayatını kaybettiği 7.6'lık depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Mansur Yavaş'ın Yurt Dışından Bulduğu Kredileri Bile Engelledikleri ortaya çıktı