Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye: ''O destek verdiğin adam, oğlu buradan milyar dolarları gönderiyor. .''

1131 izlenme 18 Ekim 2022
Reklamlar
CHP lideri "Eski Malezya başbakanı Nacip Razak. Başbakan olduktan sonra bir uluslararası toplantıda 'Malezya’da internete asla sansür uygulanmayacaktır' diye açıklama yapıyor, 2011 yılında.  2015 yılında Malezya Varlık Fonu’ndan bu Razak’ın hesabına 700 milyon dolar aktarıldığı ortaya çıkıyor. 

Sonra internet gazeteleri haber yapıyor. Yapılır yapılmaz her yere yasak geliyor.  2011 yılında ben sansürü internete asla uygulamayacağım diyen bir başbakan 2015 yılında varlık fonundan 700 milyon dolar iç ettikten sonra olay haber olarak çıktı ve arkasından yasakları getirdi. 
Sonra yalan haberlere karşı kanun diye bir kanun sevk etti. Bu kanun mecliste kabul edildi. Aynı bizim yaptığımız gibi sansür yasası gibi bir yasa kabul  edildi. Eğer birisi doğruları yazarsa altı ay hapisle cezalandırılacaktı. 

2018’de seçimler vardı bu adam seçimleri kaybetti, sonra yargılandı ve mahkum edildi. Adalet ağır yürüse de gözleri görmese de mutlaka hedefini bulacaktır. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın" diye konuştu.

Bahçeli'ye yanıt: Benim saatime güvenmiyorsun hani senin var ya bir 17-25’i gösteren saatin onu al yanına


Bahçeli demiş ki bu 8 saatin esrarını millete açıklamak zorundadır. Güzel vallahi çok güzel açıklarım. Sevgili Bahçeli ben seni Amerika’ya davet ediyorum, uçak biletini ben alacağım. Bütün masraflar bana ait
 Manhattan adasına gidelim o 35 katlı binayı bulalım, belki sen içeriye de girersin, belki sen içeri girer bu rezaleti kim yapmış diye sorarsın. 

Çok memnun olurum. Orada giden para fakirin fukaranın parasıdır. O sarayda destek verdiğin adam, oğlu buradan milyar dolarları gönderiyor kızı orada 35 katlı gökdelen yapıyor. Burada açıklama yapmış. Kadınların kılık kıyafetine siyasetçiler karışmasın diye kanun teklifi vermiştik. Aileyi de koruyacağım demiş. 

Sayın bahçeli benim oraya gidiş nedenim bu açıklamadan sonra onun ailesini dünyaya tanıtmaktır. Onun ailesi milyar dolarlarla oynuyor. Eğer bir aile hakkında konuşulacaksa önce o aileyi bir konuşalım. 

Bunu söyledim. Ha oradan bineceğiz, orada zaten 10 dakika sürdü, bunun nedeni de ambulans sirenleri vardı, onun gitmesini bekledik. Oradan tekrar arabaya bineriz döneriz. Yolda araba benzin alıyor, benzin aldığı yerde bir hamburgerci var. Söz veriyorum hamburgeri ben alacağım. Benim saatime güvenmiyorsun hani senin var ya bir 17-25’i gösteren saatin onu al yanına, onu alamıyorsan bir kronometre al.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türbanına laf ettiğini iddia ederek bir kadına çirkeflik üstüne çirkeflik yapan sözde muhabirin videosu sosyal medyada viral oldu SEDAT PEKER'DEN YİNE ŞOK İDDİALAR Canlı Yayında Öyle Bir İtirafta Bulundu ki. Bir döner Firmasının Paylaştığı Tanıtım Filmi Olay Yarattı