KILIÇDAROĞLU'NDAN TARİHİ KONUŞMA: 'MİLYONLARIN HAKKINI SAVUNMAK İÇİN BURAYA GELDİM!'

567 izlenme 03 Aralık 2021
Reklamlar
KILIÇDAROĞLU'NDAN TARİHİ KONUŞMA:

Konuşmasında CHP Genel Başkanı olarak milyonlarca işçi, emekli ve memurun hakkını korumanın temel görevi olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:  "Benim siyaset yapma anlayışım bu. Ben sosyal demokratım. Devletin sosyal olmasını isterim, fakirden fukaradan yana olmasını isterim. Eğer TÜİK rakamları küçültüyor ve bu rakamları kamuoyuyla 'doğru' diye paylaşıyorsa bu şu anlama geliyor; 'memura daha az vereceğim, işçiye daha az vereceğim, emekliye daha az vereceğim. Bir de kalkınmadan hiç pay vermeyeceğim' diyor.


 Böyle bir tabloya ben sessiz kalırsam o zaman ben siyaseti niye yapıyorum Hangi gerekçeyle siyaset yapıyorum İşçinin hakkını savunmayacaksam, memurun hakkını savunmayacaksam, emeklinin hakkını savunmayacaksam ben neden siyaset yapıyorum Memurun hakkını savunmak, işçinin hakkını, emeklinin hakkını, milyonların hakkını savunmak için buraya geldim. Siz rakamları küçük gösteriyorsunuz. Soracaktık onlara bu verileri nereden, kimlerden aldınız? Hangi mağazalardan aldınız bu verileri? Biz de gidelim, oralara bakalım."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gelin ve damada takı yerine ayçiçek yağı takıldı. Gerçeklerin anlatılmasından rahatsız olunca susturmak için her şeyi yaptığı konuğu canlı yayını terk etti. Her Fırsatta Millet ittifakına Saldıran Şahsa göre: tayyip 1 kez daha seçilmeyi garantilemiş Mobil internet paylaşımını da ücretli yaptılar