Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a ödeyeceği 'Man Adası' tazminatına ret

1773 izlenme 08 Kasım 2019
Reklamlar
Kemal Kılıçdaroğlu haklı çıktı
İstinaf mahkemesi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Man Adası" iddiaları nedeniyle Erdoğan'a tazminat ödemesine yönelik kararı bozdu.
Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik alınan kararla ilgili, "Haklılığımız, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin 4. Daire Mahkemesi'nce tespit edilerek hukuksuz mahkeme kararları ortadan kaldırılmıştır" dedi.

"Bilindiği üzere Man Adası özelinde Genel Başkanımız tarafından yapılan açıklamalar sonrasında Genel Başkanımız aleyhine Erdoğan tarafından davalar açılmıştır.
Ne varki açtıkları davaların haksız olduğunu, diğer bir söyleyişle Genel Başkan açıklamalarının doğru olduğu bilen davacı RErdoğan’ın avukatları hukuksuz ve meşru olmayan yollara başvurarak Mahkeme hakimlerinin tamamını değiştirtmiş ve kendi talepleri doğrultusunda hukuksuz karar verecek hakimlerine kavuşmuşlardır!

O süreçte tüm taleplerimiz o hakimlerce reddedilip 1 milyon lirayı aşan tazminat kararlarına karar verilmiştir. Ancak o aşamada dahi o hukuksuz kararların yok hükmünde olduğunu, nihayetinde bunun ve haklılığımızın açığa çıkacağını ifade etmiştik. Gelinen süreçte de haklılığımız, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin 4. Daire Mahkemesi'nce tespit edilerek hukuksuz Mahkeme kararları ortadan kaldırılmıştır.
Açıkçası baskı altındaki Türk yargısı, Erdoğan’a iyi bir ders vermiştir. Dileriz ki bundan sonra Erdoğan, gerekli dersi çıkarır ve yargıyı emellerine alet etmekten kaçınır."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bilecik'te tayyip ve Beraberindekilerin Namaz Kılması İçin Camide Ön saflar Rezerve Edilmiş Veli ağbaba'nın erdoğan ve kek videosu büyük ilgi gördü Bu Kadarına Pes. Sosyal Medya Bu Skandalı Konuşuyor Orhan Gencebay, Arif Sağ'ı adeta tehdit etti: Hapislik bir durum bile olabilir