All News
29 Temmuz 2022 ( 2484 izlenme )
Reklamlar

Kılıçdaroğlu'nun ÖTV vaadi gerçekleştiği zaman bazı Araçların fiyatları böyle olacak

KILIÇDAROĞLU BUNLARI SÖYLEMİŞTİ ⬆  ⬆   ⬆

Kılıçdaroğlu'nun ÖTV vaadi gerçekleşirse hangi araç ne kadara mal olacak?

CHP'liler bu tabloyu paylaşıyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, motor hacmi 1600 santimetreküp ve altı olan otomobiller için ÖTV'yi dörtte bir oranında azaltma sözü verdi. Kılıçdaroğlu'nun vaadi yerine getirilirse, özellikle CHP'liler tarafından sosyal medyada hangi aracın ne kadara mal olacağını gösteren bir tablo paylaşıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KYK borcundan faiz alınmaması için uzun çabalar sonucunda hükümetten karar çıkmıştı, şimdi ise motorlu taşıtlarda ÖTV taahhüdü verdi.

4/1 İNDİRİM
Kılıçdaroğlu, önceki gece sosyal medya hesabından yayınladığı videoda 1600cc ve altındaki otomobillerde ÖTV'yi dörtte bir oranında azaltma sözü verdi.

İLK ARACINI ALANA ÖTV SIFIR
CHP lideri, ilk arabasını alan gençler için sıfır ÖTV vaadinin hala geçerli olduğunu açıkladı. Kılıçdaroğlu, araç almayı düşünenleri de bir süre ertelemeye çağırdı.

CHP'LİLER BU TABLOYU PAYLAŞIYOR
Kılıçdaroğlu'nun vaadi gerçekleşirse vatandaşlar hangi otomobil markasına ne kadar indirim yapılacağını araştırmaya başladı. Bu konuda hazırlanan bir tablo, özellikle CHP'liler tarafından sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

400 bin kişinin emekliliği iptal edildi iddiası Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında soruşturma başlatıldı 'İdlib'den çekilen cihatçı gruplar Kayseri ve Konya'ya mı yerleştirilecek?' Aykut Erdoğdu: '2,5 milyonun ekmek kapısı şeker fabrikaları değil, saray bu milletin sırtına yük.”