Kızılay'ın başındaki şahıs: “Sivil savunmayı FETÖ çökertti”

481 izlenme 16 Şubat 2023
Reklamlar
Gazeteci Fatih Portakal Kızılay başkanına “Neden görevleriniz AFAD’a devredildi” sorusunu sordu. “Sivil savunmayı FETÖ çökertti” diye cevap aldı. 
Adı geçen şahsın, fetoyu övdüğü paylaşımlar sosyal medyada tekrar dolaşıma girdi.
-
Sosyal medyadan gelen tepkilerden bazıları:

E hani dünya lideriydiniz? Hani dünya diz çöküyordu ? Hani ekonomik olarak dünyayı sollamıştınız?
*
 İşinize gelince dünya lideri süper güç, işinize gelince beceriksizliğinizin başarızlığınızın sebebi dış güçler fetö vs. Ulan açıkca desenize tek derdimiz para ve kurduğumuz saltanat!
*
 Bundan sonra Süper Lig den bir alt lige düşen futbol kulüplerinin yöneticileri de:  “Takımımız normalde çok iyi ve güzel oynuyordu. Ancak ne olduysa, oyun sistemimizi fetö bozdu ve takımımız küme düştü. Elden bir şey gelmiyor şu anda.”  şeklinde açıklamalar yapabilirler.
*
Sahtekarlık, hile bazılarının karakterine dönüşmüş. 
*
Kimsenin bu duruma düşmesini istemem, düşenlerin ise vicdana gelip ıslah olmalarını ve normal, sağlıklı insan olmalarını dilerim. Ama suçlu ile suçsuzu ayıran, iyi işleyen teftiş=denetim, adli kolluk ve yargı sistemi şart ve acil!
*
 Kendi yalanlarına inanan insanlarla tartışarak, zamanınızı boşa harcamayın." Paulo Coelho 
*
Uzun zamandır kim saçmalayacak diye bekliyordum. nihayet ortaya çıktılar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe'den 60 bin bardakla muhteşem Atatürk portresi Ortaokul öğrencilerine Cinleri anlattılar. Veliler tepki gösterdi Benim Karıma Erkek Doktor bakamaz diyen Suriyeli, Doktora Saldırdı. İsmail Saymaz: "Ekrem İmamoğlu’nu yargılayan hakimi değiştirdiler. Seçimle alınamayan İstanbul, mahkemede alınmaya çalışılıyor"