Köpeğe kumpas kuran organize çeteden yeni skandal. Özel halk otobüs şoförüyle anlaşıp bozukmuş gibi gösterdikleri, sonra da set kurup çekim yaptıkları ortaya çıktı.

8804 izlenme 19 Ocak 2024
Reklamlar
İBB paylaştı: "akp'nin otobüs kumpası..."  
akp'nin İstanbul’da bozuk olmayan bir özel halk otobüsün şoförüyle anlaşıp bozukmuş gibi gösterdiği, sonra da set kurup çekim yaptığı ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İBB Haber’in X hesabından bir video paylaşıldı. Videoda bozuk olmayan bir halk otobüsünün şoförüyle anlaşılarak bozuk gibi gösterildiği, daha sonra da set kurulup oyuncularla birlikte çekim yapıldığı görülüyor.

Paylaşılan görüntülerde yaşananlar şöyle aktarıldı:

“İETT’ye bağlı özel halk otobüsünün denetim sırasında görev yerinden çok uzağında olduğu tespit edildi. Görev sahası olmayan Bahçeköy durağındaki otobüse ilişkin incelemede, Beykoz-Kavacık bölgesinde çalıştığı, sefer günü ise araç sahibinin talimatıyla şoförün sisteme ‘arıza’ bilgisi girip, seferine çıkmadığı anlaşıldı. 

Otobüs görevini yapmak yerine, kumpas filminin çekildiği Eyüpsultan bölgesine gitti. Araç yol kenarına alındıktan sonra ise çekim ekibi ve malzemeler yerleştiriliyor. Araç içindeki konuşmalardan, çekimin akp tarafından yaptırıldığı anlaşılıyor. Aracın arka kamera görüntüleri incelendiğinde kast ekibinden oyuncuların otobüsün arkasında toplandığı görülüyor. Sis efekti veren duman çıkarılarak arabayı itme mizanseni çekiliyor.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu'na önceden ayarlandığı belli olan provokatör hakaret yağdırıp terörle işbirliği yapma iftirası attı. Maske cezaları konusunda çok önemli kararlar Çiftçiler Büyük İsyanda Hürriyet Gazetesine Yapılan Baskını Kendisinin Organize ettiğini itiraf etti