Mhp'li vekil bu sözlerinden dolayı partiden İHRAÇ ediliyor

1513 izlenme 08 Nisan 2022
Reklamlar
Mhp'li vekil bu sözlerinden dolayı partiden İHRAÇ ediliyor.


Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, ekonomide yaşanan sıkıntılara ilişkin 'Enflasyon rakamları gerçeği yansıtmıyor, zamlar milletin belini büküyor' yönündeki açıklamalarının ardından parti üyeliğinden 'kesin çıkarma cezası' ile cezalandırılması için parti disiplinine sevk edilmişti.
 
Mhp’den bugün yapılan açıklamada “Halen Kayseri İli Kocasinan İlçesi teşkilatına kayıtlı partimiz üyesi ve Kayseri Milletvekili olan Mustafa Baki Ersoy, Tüzüğümüzün 78. maddesinin 4-c, 4-e, 4-i bentleri ve 81.maddesi uyarınca TEDBİRLİ olarak, Parti üyeliğinden “KESİN ÇIKARMA CEZASI” ile tecziyesi için Merkez Disiplin Kurulumuza sevk edilmiş olup, parti üyesi hakkında disiplin işlemleri başlatılmıştır” denildi.

Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Sedat Kılınç da Ersoy'un disipline sevk edilmesine tepki göstererek, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Aflatoksin Nasıl oluşur? Hangi besinlerde bulunur? Nasıl anlaşılır? Türkiye Resmen İstila Ediliyor, Sorumlular Seyrediyor. İstanbul Fatih'de Dehşet. Yabancı Uyruklu Çöp Toplayıcı, Yol İsteyen Sürücüye Kesici Aletle Saldırdı Yeni çıkan KHK, işte bunları sevindirdi!