All News
06 Mayıs 2018 ( 515 izlenme )
Reklamlar

Muharrem İnce'den Sert tepki

24 Haziran'da CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce memleketi Yalova'daki ilk mitingini vermeyen televizyon kanallarına isyan etti.

İnce; "Saray talimatıyla muhalefete medya ambargosu devam ederse mitinglerimizi TV kanallarının önünde yaparız!"

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce "AKP’nin ilçe kongrelerini bile canlı yayınlayan televizyon kanalları dün Yalova’daki muhteşem mitingimizi canlı yayınlamadı. Bu medya düzeniyle de çarpışa çarpışa geleceğiz. Saray talimatıyla muhalefete medya ambargosu devam ederse mitinglerimizi TV kanallarının önünde yaparız!" ifadelerini kullandı.

ANA AKIM MEDYAYA YÜKLENDİ

İnce sosyal medya üzerinden katıldığı bir canlı yayında da "Dünkü mitinginizi ana akım medyada göremedik" sorusu üzerine “Şaşırmadım, Halk TV’den başka kimse vermedi. Medyanın hali ortada. içler acısı. Medya da kurtulacak bu zulüm düzeninden. Benim cumhurbaşkanlığımda. Tabiki özel sektöre söyleyecek bir şey yok.

Talimat gidiyor. Ana Muhalefet partisi adayını açıklıyor Türkiye’nin en büyük gazeteside altta ufak bir yerde. Manşetten verilecek bir şey bu, Manşet olur bu haber ama kızmıyorum onlara. Acıyorum. baskı altındalar zulüm altındalar.
Ama TRT’ye acımıyorum. TRT 80 milyondan elektrik faturasından TRT payı alıyor. Bek elektrik yanıyor ben TRT’ye para ödüyorum.

Böyle giderse CHP’nin tüm vekilleri ile TRT gireceğim. Bu tehdit falan değil ben hakkımı istiyorum. Kimseye hakkımı yedirmem.

Dünyaya büyük bir göktaşı çarptığında birinci haberdir değil mi bu birinci haberdir. Türkiye’de ana muhalef partisinin cumhurbaşkanı adayının açıklanması ciddi bir haberdir. Ben manşete niye koymadılar diye demiyorum ama bunu siz bu kadarcık bir haber olarak koyduğunuzda bu bir art niyettir. Ben beni manşete alın demiyorum sizin vicdanınıza bırakıyorum.” dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü Mini Etek Giyen Öğretmenlerin Bilgisinin İstedi! Ahmet Davutoğlunun okuldan attırmak istediği kadın Google'a mühendis oldu . Faşizmde Son Nokta. TUİK'in onaylamadığı verileri paylaşanlara hapis cezası getirmek için hazırlıklara başladılar Kızlarının alıkonulduğunu iddia eden babanın şikayeti üzerine mahkemeden jet karar geldi