All News
14 Kasım 2018 ( 707 izlenme )
Reklamlar

Okullara dağıtılmak için yandaş şarkıcıdan 84 bin 290 bağlama satın alınacak

Akepe'nin Milli Eğitim Bakanı , 2017 yılında, Bingöl Sanat Merkezi bünyesinde kurulan Sanat Hayattır Derneği ile Temel Eğitim Genel Müdürlüğü arasında imzalanan 'Müzik Sınıflarının Altyapısını Destekleme Kampanyası İşbirliği' protokolü kapsamında okullara, bağlama ve piyano dağıtımını 2 gün önce Kars'tan başlattı.

Kars merkezde hizmet veren Cevriye Tatiş Ortaokulu’nda oluşturulan müzik sınıfının açılışına müzisyen Yavuz Bingöl de katıldı. Öğrencilere, Yavuz Bingöl tarafından öğrencilere uygun ebatlarda oluşturulan bağlamalar da tanıtılarak, başarı sağlanması halinde ülke genelinde okullarda kullanıma sunulacağı bilgisi paylaşıldı.

Başarı sağlanması halinde, okullara, Yavuz Bingöl Sanat Merkezi bünyesindeki Sanat Hayattır Derneği'nin yapacağı, 84 bin 290 bağlama dağıtılacak.

Proje kapsamında, 3008 de piyano dağıtılması öngörülüyor. Protokol kapsamında bağlamalar için Yavuz Bingöl'e ne kadar ödeme yapılacağı her zamanki gibi bilinmiyor

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Soru Soran Chp'li gence Silah Çektiler 'Vefa Yardım Grubuna saldırı' Diye Algı Yaratmaya Çalışıyorlar Binali Yıldırım'ın kardeşi Kızılay'a kayyum olarak atandı Köprüden Geçiş Sayısı Az Olunca Deniz Yoluna Fahiş Zam Yaptılar İMO: Felaketlerin nedeni doğa olayları değil, mühendislik bilgi birikiminin ticarete teslim edilmesidir.