All News
17 Temmuz 2022 ( 34 izlenme )
Reklamlar

Özdağ'dan Kılıçdaroğlu'na çağrı: "Mansur Bey'in önünü açmalıdır"

Özdağ'dan Kılıçdaroğlu'na çağrı: Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 'nun adaylığı Türkiye için felaket olur, başarılı olmak istiyorsa Mansur Bey'in önünü açmalı" şeklinde uyarılarda bulundu.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, “Sayın Kılıçdaroğlu, lider olduğundan beri siyasette başarılı olamadı. Başarılı olmak istiyorsa Mansur Bey'in önünü açmalı. Kendi adaylığı Türkiye ve siyaset için bir felaket olur." Onun için siyasi bir intihar olur" dedi.

Partililerle bir restoranda bir araya gelen Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, yaptığı konuşmada Zafer Partisi'nin ülke genelinde derin bir dalgayla yükselişini sürdürdüğünü söyledi.

"PARTİMİZİN SEÇİMLERE KADAR YÜKSELMESİ UMUDUMUZDUR"
Milletin sesi olmaya devam edeceklerini bildiren Özdağ, "Umudumuz, beklentimiz, arzumuz, Zafer Partisi'nin 2023 seçimlerine kadar cumhuriyetin kuruluş ilkelerine sahip çıkan tek parti olarak yükselişini sürdürmesidir. . "

"KILIÇDAROĞLU EĞER ADAY OLURSA BU ŞİKE ADAYLIĞI OLUR"
Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adayı olması gerektiğini savunan Ümit Özdağ, “Sayın Kılıçdaroğlu aday ise, bunun şike adaylığı olacağını burada açıkça söylüyorum. İkinci Ekmeleddin vakası olur. Kılıçdaroğlu, başkan olduğundan beri siyasette başarılı olamadı. Başarılı olmak istiyorsa Mansur Bey'in yolunu önünü açmalı. Kendi adaylığı Türkiye için bir felaket ve onun için siyasi bir intihar olur."

ÖZDAĞ'DAN İTTİFAK DUYURUSU
Zafer Partisi'ni siyasetin merkezinde yer alan bir parti olarak tanımlayan Özdağ, istenirse Zafer Partisi'nin liderliğinde bir ittifak daha beklediklerini de sözlerine ekledi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

YSK Başkanı Konuştu: Hayali Seçmen Algı Operasyonu Yanlışlıkla Whatsapp grubuna attı, büyük skandal ortaya çıktı Bir Süredir virüs Tedavisi Gören Kadir Topbaş Hayatını kaybetti İmamoğlu'nun 'İBB’den para aktarıldı' dediği dizi belli oldu