Özgür Özel, şimdilerde akp Vekili Olan Jet Fadıl'ın Eski Futbolcusunu Yerin Dibine Soktu.

11570 izlenme 27 Nisan 2022
Reklamlar
Özgür Özel, şimdilerde akp vekili olan jet fadıl'ın eski futbolcusunu yerin dibine soktu.


 “Alpay Özalan diye çapsız var. Sen milletvekili yapsan öbür partilere küfreder, onlar yapmış, bize küfrediyor. Kim yanına alırsa karşı tarafa bağırıp saldıracak birisi. 

Zaten geçmişte milli futbolcu Feyyaz anlatıyor bunun yaptıklarını. Diyor ki bu Alpay öyle kötü adamdır ki elektrik parasını yatıracağım abi der diyor, bizle evde ortak kalır diyor, elektrik parasını alır, parayı yer, elektrik kesilir abi valla yatırdım diye yemin eder diyor. 
Sonra diyor, mahallenin esnafına borç takar. Gariban esnaf her akşam kapıda. Böyle bir adam. Bizim geçmişimizde bir tek bize borç taktı borcunu ödemedi, beni dolandırdı, kandırdı diyen bir kişi çıkmaz. 
Alpay bunları yapan birisi, muteber birisi. Bize de had bildirmeye çalışıyor.”  

 “Kullan at milletvekili bunlar. Bunu atıyor ya Tayyip Erdoğan. Buna gel Alpay diyeceksin milletvekili yapacaksın. Bu hemen yanına gelir.
 Saldır diyeceksin, Tayyip Erdoğan’a saldırtacaksın zevkine. Hadi git Alpay diyeceksin sonra. Değmez ama yapsan olur. 
Gel Alpay gelir, saldır Alpay, yarın Tayyip Erdoğan’a saldırır. Kim milletvekili yapsa onu, bunu yapar.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Chp ve İyi parti anlaştı liderler ortak basın toplantısı yaptı Can Ataklı'dan Adam Kazandı Partisi Genel Başkanı hakkında önemli tespitler: ''Nereden ne kaynak aldığı belli olmayan bir adam'' Cumhuriyet Kutlamalarını Saçmalık olarak Niteleyen erdoğan'a Fatih Portakal cevap verdi Kızına uy*şturucu madde satan şahsın mesajını yakalayan baba, şüpheliyi döverek karakola götürdü.