Özgür Özel, tayyip'le yapacağı görüşme hakkında bilgi verdi. 'Son girilen seçimin birinci partisi seçilen. . .'

1000 izlenme 18 Nisan 2024
Reklamlar
Özgür Özel, tayyip'le yapacağı görüşme hakkında bilgi verdi.

Özel, "Bu görüşme bir nezaket ziyareti değil, biz nezaket görüşmesini bayramda telefonda yaptık. Bu siyaset Türkiye'nin gelecek dönemiyle ilgili olarak, Türkiye ekonomisinin yüzde 80'ine nüfusun yüzde 65'ine hizmet veren belediyelerin ve son girilen seçimin birinci partisinin genel başkanının son seçimlerin ikinci partisi ama bir önceki seçimlerde cumhurbaşkanlığı görevine seçilmiş olan ve bir partinin genel başkanı olan Sayın Erdoğan'la yapacağı bir görüşmedir."

Önceki dönem genel başkanlarımızın her birisinin de son aşamada fikirlerini alarak gideceğim. Çok gecikmez ama önümüzdeki hafta ondan sonraki hafta Sayın Erdoğan'ın da takvimine göre özel kalemler hallederler." ifadeleriyle tayyip ile buluşma için tahmini tarih verdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

''Hükümet, IMF'den 220 milyar dolar istedi'' Bolu belediye Başkanının Video ne güzel bir alet değil mi? diye sorarak paylaştığı görüntüler. Çok ilginç gelişmeler var. Cinayeti işleyenlerden biri daha önce başka bir cinayetten aranıyor bulunamıyormuş BAHÇELİ'YE ŞOK! 4 MHP'Lİ CHP'YE KATILDI