Anasayfa
30 Mayıs 2018 ( 608 izlenme )
Reklamlar

"Peygamber Efendimiz Allah'ın mesajını insanlara ulaştırarak çok iyi bir girişimcilik örneği gösterdi"

Erdoğan'ın oğlu Bilal, Girişimcilik Ödül Töreninde konuştu.

Hz Muhammed'in 'Allah'ın mesajını insanlara ulaştırarak çok iyi bir girişimcilik örneği gösterdiğini' ifade eden Erdoğan şöyle konuştu:

"Malazgirt'i, İstanbul'un fethini biliyoruz. İstanbul'un fethi, İstanbul'un aslında yeniden medeniyetle buluşmasını sağlayan bir fetihtir. Çünkü Latin istilası 13. yüzyılın başında gerçekleşmiştir. Hala o Latin istilasında İstanbul'dan çalınan birçok güzelim eser Venedik'tedir, alıp götürmüşlerdir.

İstanbul, belki 300400 sene bir medeniyet merkezi olma özelliğini yitirmişken, Fatih Sultan Mehmed'in İstanbul'u fethi İstanbul'un yeniden bir medeniyet merkezi vasfı kazanmasına yol açmıştır.

Elbette İslam medeniyeti. Şimdi medeniyetimizin geri çekildiği son 200300 yılın sonunda dünyada yeniden bir arayışın olduğunu görüyoruz. Batı'da sosyal buhranların artmakta olduğunu görüyoruz.

Çok büyük emekler neticesinde kurulan birliklerin, paktların artık işlemez hale geldiğini görüyoruz. Büyük oyuncular arasındaki rekabetin yavaş yavaş çatışma potansiyeli arz etmeye başladığını görüyoruz.

Bunlar olurken, bir yandan Doğu medeniyetinin yeniden yükselmeye başladığını, Çin'de izliyoruz, Hindistan'da emarelerini görüyoruz ve önümüzdeki dönemde dünyanın bir medeniyet buhranına doğru ilerleyebileceğini izliyoruz."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir vatandaşın ironi üstüne ironi yaptığı konuşma sosyal medyada geniş yankı buldu. ERDOĞAN'DAN ŞOK SÖZLER: "HER TÜRLÜ MİLLİYETÇİLİĞİ AYAKLAR ALTINA ALDIM" Komünist Başkanın Mazbatasını vermediler Tayyip'in yardımcısı yalanladı, Engin Özkoç Fotoğraflarını gösterdi.