All News
14 Kasım 2018 ( 522 izlenme )
Reklamlar

Sarayın işine yetişmeye çalışan yandaş, topuğunu çatlattı

Yandaş oyuncu Sarayın verdiği göreve ki koşarken topuğunu çatlattı.


Yandaş Hülya Koçyiğit'in topuğu çatladı. 

Kültür Sanat Politikaları Kurulu’nun toplantısına yetişmek için koşarken düşerek topuğunu çatlatan Koçyiğit, 'Ne bedireler atlattım. Bunu da atlatırım' dedi

Hülya Koçyiğit, görevli olduğu Cumhurbaşkanlığı bünyesindeki Kültür Sanat Politikaları Kurulu’nun Sultan Ahmet'teki toplantısına yetişmek için acele edince topuğunu çatlattı. 

Bir internet sitesinin haberine göre toplantıya yetişmek için koşan Koçyiğit, yerdeki boşluğu göremeyince yere ayağını burkarak yere düştü.

Ağrıya rağmen topuğunun çatladığının farkına varmadığını söyleyen yandaş  koçyiğit, evinde dinlenmeye çekildi.

Adı geçen yandaş o anları şöyle anlattı:  'Toplantıya yetişmek için acele ederek koşmaya başladım. Yerdeki boşluğu göremeyince bunlar oldu. Ne badireler atlattım. Bunu da atlarım. Allah, herkesi kazadan, hastalıktan korusun. Çok büyütülecek bir şey değil. Bir süre evde olacağım. Yoğun iş programım vardı ama artık ne yapalım evde uzanırken halletmeye çalışacağım' dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu 2. yolsuzluk Dosyasını Açtı. Dosyaya İstanbul Valisinin İzin Vermediği Ortaya Çıktı Muharrem İnce'nin O gece nerede olduğu ortaya çıktı Emeklilere zam farkları hesaba yatıyor! Tarih verildi, işte detaylar. Leyla'nın ölümüyle ilgili Baro başkanından dikkat çeken iddia